1 Ayda 8 Kilo vermek

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Az Uyuyun
İnsanoğlu en çok uyduğunda kilo alır. Gününün 9-12 saatini uyuyarak geçiren bir kişi zayıflayamacağı gibi şişmanlama olasılığıda yüksektir. Özellikle saat 19:00 dan sonra yemek yememeniz gerekir. Mümkünse erken yatıp erken kalkmalı ve 7-8 saatten fazla uyumamalısınız. Sabah erken kalktığınızda mideniz kendiliğinden çalışmaya başlayacaktır.
Spor Yapın
Oturduğunuz yerden kilo veremezsiniz. Vücudun yağlarını eritmesi için ona destek olmalısınız. Ayrıca sporla verilen kilolar en sağlıklı ve doğal olarak verilen kilolardır. Tüm gününü oturarak geçiren bir kişi kilo vermekten çok kilo alacaktır. Bu yüzden spor kilo vermek için mutlaka gereklidir. Sabah, Öğle, Akşam olmak üzere en az 3 kez ve yine en az 30 dakikalık periyotlardan oluşan düzenli günlük spor yapılmalıdır.
Bol bol su için
Herşeyi yapıp su içmemek olmaz. Kilo vermek için bol miktarda su içmeniz gerekmektedir. Günde 3 litreye yakın su tüketimi kilo vermenizin yanında sağlık açısındanda yararlı olacaktır. Katı yiyeceklerin çabuk yanması, yağların dışarı terle birlikte kolay atılması için gerekli su tüketiminede önem verilmelidir.
Kilo aldırmayan yiyecekler Tüketin
Yukarıdaki 3 maddeyi uygulaya biri yediği yağlı, tuzlu, şekerli, un, nişasta vb. içeren yiyeceklerden vazgeçmemesi halinde kilo almaya devam edeceğini hepimiz biliyoruz. Bu yüzden yemek yeme şeklimizi değiştirmeliyiz. Öncelikle sebzede içeren güzel bir sabah kahvaltısı yapın. Bu ilerleyen saatlerde daha az acıkmanızı sağlayacağı gibi sabah yenilen yiyecekler eritmek daha kolay olacaktır. Bu yüzden alacağınız vitaminleri sabah alabilirsiniz. Öğle ve Akşam yine sebze ağırlıklı beslenin ve özellikle akşamları olabildiğinde az yemeye çalışın. Akşam saat 7-8 den sonra yemek yemeyin. Acıkırsanız sıvı tüketerek açlığınız bastırmaya çalışın. Kısacası kalorisi düşük vücut için gerekli enerjiyi sağlayabilecek hafif yiyecekler tüketmelisiniz. Bu sayede sağlıklı bir şekilde 1 ayda 8 kilo verebilir ve istediğiniz formu yakalayabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ