1 Mayısta PTT Açık mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamaları nedeniyle tatil olan birçok kamu kuruluşu ve özel sektör kuruluşu tatil olduğu için bugün birçok vatandaş işlerini halledemedi. Özelllikle maaşlarını Postane ve Bankalardan alanlar için 1 Mayıs günü PTT’lerin kapalı olması ve Banka şubelerinin kapalı olması sorun teşkil etti. İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle kapalı olan PTT ve Bankalar 2 Mayıs Cuma günü açılacak.
1 Mayısta Postaneler Açık mı?
Her yıl 1 mayısta en çok merak edilen konulardan birisi Postanelerin açık olup olmadığıdır. 1 Mayısta PTT‘lerin kapalı olması nedeniyle para transferi, maaş çekimi, Para yatırma ve fatura ödeme gibi işlemler yapılamıyor. Bu işlemler sadece gişeden halledilemediği için bankamatikler böyle günlerde devreye giriyor. 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle tatil olan Postaneler bir sonraki iş günü yani 2 mayıs tarihinde açılacak.
1-mayista-postaneler-acik-mi
1 Mayısta Bankalar Açık mı?
Bankada işi olan vatandaş bugün İşçi ve Emekçiler Bayramı olduğunu unutarak bankalar önüne gittiğinde bankaların kapalı olduğunu fark etti. 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle tatil olan bankaların hemen hemen her şubesi kapalı. Bankalarda işi olanlar bir sonraki iş günü 2 Mayıs tarihini beklemek zorunda kalacak. Fakat yine Postanelerde olduğu gibi bankalarda da ATM’leri kullanarak işlemleri halletmek mümkün.
1 Mayıs Hastaneler Açık mı?
1 Mayıs günü İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle tatil olan tüm kamu kurumları kapalı. Hastanelerin sadece acil servisleri açık durumdadır. Randevulu hastalara aynı şekilde 2 Mayıs tarihine randevu verilmiştir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ