1 Ocak 2015 Tatil mi? Banka ve Postaneler Açık mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

31 Aralık 2014 çarşamba günü normal mesai uygulanır ve tatil değildir. Daha önceki yılbaşlarından bir gün öncesi için yarım gün
tatildi fakat bu uygulama artık yapılmıyor. 31 Aralık çarşamba günü okullar, bankalar ve resmi kurumlar açık olacaktır. Öğrenciler normal
olarak okullarına gidip geleceklerdir. 1 Ocak 2015 günü resmi tatil yapılacak ve sağlık hizmetleri gibi hayati önem taşıyan durumlar dışında her yer kapalı olacaktır.
Bu makale yılbaşı günü tatilmi? öğleden sonra tatil mi? veya kaça kadar tatil? sorusuna cevap için yazılmıştır. Yılbaşı ertesi gün Türkiye de 1 Gün tatil günü olarak uygulanmaktadır.
1-ocak-2015-tatil-mi-bankalar-acik-mi
1 Ocak 2015 Perşembe günü resmi tatildir. 1 Ocak 2015 Perşembe günü bankalar, sağlık ocakları, hastaneler ve okullar tatil olacak. Yılbaşında kapalı olması muhtemel diğer yerler ise sağlık olacakları, devlet hastanelerinin poliklinikleri, Kültür ve Turizm bakanlığına ait müzeler, Devlete ait diğer resmi kuruluşların Yılbaşında mesai bırakması beklenmektedir. Öte yandan Vakıf üniversitelerinin bazıları da yılbaşına tatil olarak girecek. Devlet üniversitelerinin ise normal eğitim ve öğretimlerine devam etmeleri bekleniyor.
Öğrenciler için 2015 yılbaşında okullar 1 gün tatil olacak. 2015 yılının ilk günü yani yılbaşı çarşamba gününe denk geliyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yılbaşında 1 günlük tatil var. Öğrenciler 2 Ocak 2015 cuma günü tekrar okullara dönecekler.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ