14 şubat sevgililer günü hediyeleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2012 yılı için 14 Şubat sevgililer günü yaklaşıyor. 14 şubat bazıları için kabus, bazıları için sevinç bazıları için ise dert oluyor. Sevgilisine hediye almak isteyen erkek yada bayan bu özel günde ne alacağına karar veremiyor. Özellikle bugünü ilk defa kutlayan çiftler oldukça zorlanıyor. 14 Şubat sevgililer gününde nasıl bir hediye alsam ne tür hediye tercih etsem soruları aklınızı kurcalıyor.
2012 yılı 14 Şubat sevgililer günü hediyelerini ve sevgilinize alabileceğiniz birbirinden güzel hediyeleri araştırarak sizler için sıraladık. Aralarında sevgilinizinde tercihlerini göz önünde bulundurarak bu hediyelerden birini alabilir ve 14 şubat sevgililer gününde sevgilinize hediye edebilirsiniz.
Solda gördüğünüz kupanın üzerinde yazan yazıyı okuyun. ” Bir tanem seni çok seviyorum kalbim hep senin yanında olacak ve sonsuza dek seni sevecek… ” bu cümle gerçekten çok anlamlı olmuş. Sevgilisine sonsuza kadar sevgisini vereceğini ve asla ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten bu cümlenin yanına kırmızı bir kalp ve çiftin ismi yazılmış.
Genellikle kupa seçimleride açık renk kullanılır. Ancak, burda yine size iş düşüyor. Sevgiliniz sevdiği renge göre bir kupa seçmeniz gerekecek. Ayrıca istediğiniz herşeyi kupanın üzerine uygun fiyatlarda yazdırabiliyorsunuz. Eğer güzel sözler yazmak konusunda başarısız yada henüz aşkınız o noktaya ilerlemediyse 14 şubat sevgililer gününde alacağınız hediyelik kupanın üzerine sadece isim yada sadece kalp bastırabilirsiniz. Buda oldukça özel olacaktır, ancak sizin ağzınızdan özel olarak yazılacak bir kelime bile daha değerli olacaktır.
Sağda görmüş olduğunuz kupada ise eşi ve çocukları ile birlikte resimlerini kupaya bastırmış olan mutlu bir aileyi görüyoruz. Evli çiftler için tercih edilebilecek bir 14 şubat hediyesi olup, ucuz ve anlamlı bir hediye olabilir.
Sağ tarafta görmüş olduğunu mutfak önlüğü ve üzerinde yer alan güzel ifadeyide 14 şubat hediyeler günü için kullanabilirsiniz. Genellikle evli çiftler için ve orta yaştaki çiftlerin tercihi olabilecek bu mutfak önlüğü ev işlerinde başarılı her bayan mutlulukla karşılayacaktır. Bunun dışında mutfak işleriyle ilgisi olmayan ve beklentisi yüksek olan bayanları pek mutlu etmeyecektir.
Yinede mutfak önlüğüne basılmış sevgililer günü desen ve stilleri bu anlamlı günde eşinizi yada sevgilisiniz düşündüğünüzü ve 14 şubatı unutmadığınızı göstermeye yetecektir.
İnternette birçok firma baskı işiyle uğraşmakta ve aralarında oldukça başarılı ve uygun fiyatlı ürünleri satışa sunanlar mevcut. Şapka, tişört, kazak, saat, yastık ve daha birçok ürüne sevgililer gününe özel anlamlı kelimeler ve işaret bastırarak sevgilinize yada eşinize 14 şubat 2012 salı günü hediye edebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ