Survivor Kim Elendi 25 mart 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

duygu-mu-emel-mi-elenecek-2013-survivorSurvivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında çekişmeli mücadele devam ediyor. 2 haftalık periyotta başarılı olamayan Gönüllüler takımında geçen hafta konseye kalana Gönüllüler takımında Duygu SMS için ilk adı söylenen isim olmuştu. Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu bu haftada kazanamadı ve konseye kalan Gönüllüler elenmek üzere SMS’e kalan isim ise bu kez Emel oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Emel ve Duygu SMS’e kalan isimler oldular. Gece yapılan oylamada en az SMS’i alan Survivor yarışmacısı elenerek adaya veda edecek.
Duygu mu gidecek Emel mi gidecek?
Gönüllüler takımında bu akşam Duygu yada Emel’den biri elenecek. 25 mart 2013 pazartesi günü yayınlanacak olan ve Star Tv ekranlarından izlenebilecek olan Survivor yarışmasında Duygu yada Emel’den biri oylama sonrası elenecek ve adaya veda edecek. Ünlüler Gönüllüler Survivor Panama adasında yarışma başladığı günden bu yana kendini toparlayamayan Gönüllüler takımında hem iç kavgalar hemde oyunlarda başarısızlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sadece barınak ödülünü kazanabilen Gönüllüler bu haftaki oyunların hiçbirini kazanamadılar. Özellikler eleme oyununda başarısız olmaları bu hafta adaya veda edecek olan diğer isminde Gönüllüler adasından olmasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımı aralarındaki oylama sonucunda Duygu’nun gitmesi için oy birliğine varınca. Bu hafta yine Gönüller adasından bir kişinin ismi yazılmak üzere konseye gidildi. Bu hafta Ünlüler Gönüllüler Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmacı Emel oylama sonucunda oy birliğiyle elenmek üzere ismi yazılan ve Duygu ile SMS’E çıkacak isim oldu. SMS için 2 saatlik kısa bir süre ayrıldı. Duygu mu elenecek yoksa Emel mi? sorusunun cevabı ise 25 mart 2013 pazartesi günü saat 20:00’da star tv ekranlarında belli olacak.
2013 Survivor Kim Elendi 25 mart 2013
2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta ilk eleme yapılacak. Eleme sonrası 25 mart 2013 pazartesi günü sonucu burada açıklayacağız.
Eleme sonucu açıklandı ve Gönüllüler takımından Duygu ile Emel arasında yapılan SMS’in sonucunda adadan giden ve elenen ismin Emel olduğu açıklandı. Duygu adada kalan ismi oldu. Ayrıca Duygu ilk dokunulmazlık ödülünü Hilmi’ye karşı oynadığı oyunda kazandı. Gelecek hafta Gönüllüler kaybetse bile Duygu dokunulmazlık ödülünü kazandığı için konseyde ismi yazılamayacak ve 1 hafta boyunca elenemeyecek.

25 mart 2013 Survivor’dan Elenen isim Emel oldu. Emel Survivor’dan elenerek adaya veda etti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ