2013 Survivor Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-ozeti-31-mart-2013Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında tekrar çekişmeli oyunlar yaşandı. Ünlüler takımı bu kez Gönüllülere karşı kaybetti. Ancak, bu kaybediş fazla büyük farkla oldu. Ünlüler takımı resmen dağılırken, Gönüllüler takımı değişik galibiyetin sevincini aldıkları mükafatle yaşadılar. Gönüllüler takımı sevinirken Ünlüler takımıyla küçük bir münakaşa yaşadı. Ünlüler takımı ise adalarına döndüklerinde Nehir ve Nazenin arasında büyük münakaşalar yaşandı. 31 mart 2013 Survivor özetne geçmeden evvel bu ilerlemeler ile ilgili biraz bilgi verelim.

Gönüllüler Ödül Oyununu Farkla Kazandı

Survivor 6. bölgede Ünlüler ve Gönüllüler adaların yakaladıkları balıklar yardımıyla doygunluğa ulaştılar. Günlerdir aç bulunan 2 grupta bu sayede doyarak yarışlara fazla performanslı katıldılar. Genellikle Gönüllüler takımının balık yemeye fazla fazla gereksinimi bulunuyordu. 30 mart 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Show Tv ekranlarında yayınlanan bölgede mükafat oyunu oynandı. Ödül oynunu bu kez Acun Ilıcalı yerine Alp Kırşan sundu. Alp Kırşan’ın tanıttığı mükafat oyunu yarışması aslında şu anda kadar oynanan en zorlu parkurlardan biriydi. Günlerdir bütün oyunları kazanan Ünlüler bu kez Gönüllüler karşısında varlık gösteremedi. Gönüllüler azimleriyle 10 – 1 kazanmayı başardılar. Aradaki bu farkın yüksek olması Ünlüleri hezimete uğrattı. Ünlüler 10-1 yenilmeleri neticesi Gönüllüler büyük sevinç yaşayıp çığlıklar atınca Ünlüler takımından Ümit Karan ve Duygu arasında münakaşa yaşandı. Ardından ise Ünlüler takımı adalarına giderken Gönüllüler takımı başarı ile kazandıkları makarna mükafatını yediler. Makarna yiyerek kendilerine gelen Gönüllüler gerektiğince mutlu bir biçimde adalarına gittiler.
Nehir Atuk ve Nazenin Tokuşoğlu Kavgası
Nehir Atuk Ünlüler takımı bir arada oturup oyun ile ilgili konuşurken Nazenin Tokuşoğlu’na bakışlarından ötürü rahatsız olduğunu ve oyunu kaybetmelerinde tesiri olduğunu söyledi. Bunun üstüne öfkelenen Nazenin’de Nehir Atuk’a çıkışınca çıkan münakaşa ardından bütün Ünlüler takımı bulundukları yerde ayrılarak kendilerini yalnız bıraktı. Ardından münakaşa bitsede aradaki çatırdamalar Ünlüler takımınında yavaş yavaş ayrılıklar ve gruplaşmalar olma ihtimalini gösterdi.
Survivor 31 Mart 2013 Özeti Fragmanı

2013 Survivor Özeti 31 Mart 2013
Ünlüler Gönüllüler 7. seksiyon özetini izlediğinizde tekrar büyük izlenme civarlarına sahip olacak bir seksiyon olacağı ortada. 31 mart 2013 saat 20:00’da Show Tv ekranlarında yayınlanacak bulunan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında dokunulmazlık oyununda büyük çekişme yaşanacak. Kaybeden gruptan 2 bireyin ismi konseyde verilebilecek ve SMS kalan 2 isim belli olacak. Ünlüler Gönüllüler arasında yapılacak bulunan dokunulmazlık oyunu ardından Ünlüler takımında tekrar küçük münakaşalar yaşanacak. Özet seksiyone baktığımızda tekrar Gönüllüler takımının açlık bozukluğu çektiği görülüyor. Bakalım Survivvorun bu alanında neler yaşanacak. 31 mart 2013 Survivor 20:00’da Show Tv ekranlarında izlenecek ve Survivor’da yaşanacaklar belli olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ