2014 İspanya ve İtalya Kral Kupası Maçları Hangi Kanalda Yayınlanacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Dünya Kupası maçlarını TRT1 ile birlikte yayınlayacak olan TV8 kanalı 2014 İspanya Kral Kupası ve 2014 İtalya Kral Kupası maçlarınıda canlı olarak yayınlayacak. TV8 kanalını satın alan Acun Ilıcalı, bu yıl TV8 izleyicilerini futbola doyuracak. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı 2014 İspanya ve İtalya Kral Kupası maçlarını TV8 kanalı için yayınlama hakkı aldı. Bu yıl 2014 İspanya ve İtalya Kral Kupası TV8 kanalında canlı olarak yayınlanacak.
İspanya ve İtalya Kral Kupası Maçları
İnter, Milan, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid gibi önemli birçok takımın maçlarını TV8 ekranlarında izleyebileceksiniz. İspanya ve İtalya Kral Kupası maçları bu yıl TRT ekranlarında değil, TV8 ekranlarında yayınlanacak. Cristiana Ronaldo, Arda Turan, Messi gibi önemli birçok yeteneğin maçlarını naklen izleme keyfine ulaşaileceksiniz.
2014-ispanya-ve-italya-kral-kupasi-maclari-hangi-kanalda
2014 Kral Kupası Maçları Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Futbola olan ilgisiyle bilinen Acun Ilıcalı TV8 kanalı için futbol maçlarınıda satın almaya devam edecek gibi görünüyor. TV8 kanalını hızla büyütmeyi ve en çok izlenen kanallar arasına sokmayı amaçlayan Acun Ilıcalı 2014 İspanya ve İtalya Kral Kupası maçlarını satın alarak bu yıl kral kupası maç izleme zevkini TV8 kanalıyla evlerinize kadar getiriyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ