O Ses Türkiye Şampiyonu Kim Oldu? – Birinci Hasan Doğru

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışmasında finale kalan 4 yarışmacıda birbirinden güzel performanslarını sergiledi. Abdullah Civliz, Mert Demir, Ersin Yılmaz, Hasan Doğru finale kalan yarışmacılar olup, aralarında O SES Türkiye 2014 şampiyonu olacak tek bir yarışmacı olacaktı. TV izleyenlerinin oylarıyla belirlenen O Ses Türkiye 2014 şampiyonu için finale kalan Abdullah Civliz ile Hasan Doğru arasında yapılan oylamayı Hasan Doğru kazandı. Hasan Doğru 2014 O Ses Türkiye şampiyonu oldu.
2014 O Ses Türkiye Birincisi Kim Oldu?
2014 O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Doğru oldu. Birinci olan Hasan Doğru para ödülü ve albüm yapma hakkı kazandı. Hasan Doğru diğer üç yarışmacıdan daha fazla oy alarak öncelikle Ersin Yılmaz ve Mert Demir’i eledi. Sonrasında ise Abdullah Civliz ile final oylamasında karşı karşıya geldi. Performanslarını sergileyen 2 yarışmacıda 2 şer şarkı söyledi. Sonrasında ise oylama sonuçları açıklandı. O Ses Türkiye 20 ocak 2014 oylama souçlarına göre finalistlerden Hasan Doğru şampiyon oldu. Hasan Doğru, Abdullah Civliz’den daha fazla oy alarak 2014 O Ses Türkiye yarışmasının birincisi oldu.
o-ses-turkiye-yarismasi-2014-kim-sampiyon-oldu
O Ses Türkiye Hasan Doğru Şampiyon Oldu
Finalde yapılan oylamada Abdullah Civliz ve Hasan Doğru arasında yapılan oylama sonucuna göre Abdullah Civliz yüzde 38 ve Hasan Doğru ise yüzde 62 oy alarak yarışmayı tamamladı. 2014 O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Doğru Athena Gökhan’ın takımında yer alıyordu. Türkiye’den gelen SMS oylamaları sonucu birinci olan Hasan Doğru yarışmanın final gecesinde şampiyon olmasına rağmen yine sakin tavırlar sergiledi. Kişiliği ve efendiliğiyle tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran Hasan Doğru sesiylede beğeni topladı ve yüzde 62 oyla yarışmayı birinci olarak tamamladı.
Hasan Doğru O Ses Türkiye 2014 Final Performansı – Fırat Şarkısı

Athena Gökhan Takımıyla Sergilediği Performans ve Şarkı

 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ