Ramazan Bayramı Ne Zaman? Kaç Gün Tatil

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ramazan bayramına çok kısa bir süre kalan Ramazan bayramının ne zaman olduğu, Ramazan bayramının kaç gün olduğu ve resmi tatil bilgilerini haberimizde bulabileceksiniz. Mübarek Ramazan ayında tutulan oruçlar ve yapılan tüm ibadetlerin ardından Ramazan bayramında bu önemli ayı uğurlama günleri olan Ramazan ayının ilk gününde kılınan bayram namazıyla birlikte başlayacak olan Ramazan bayramı 28 temmuz 2014 pazartesi gününe denk geliyor.

2014 Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün

Ramazan bayramı arefe günü 27 temmuz pazar gününe denk geliyor. Bu yüzden bayramı birinci günü olan 28 temmuz ve diğer 2 günü tatil oluyor. 28, 29 ve 30 temmuz tarihleri tatil olurken, Cumartesi ve Pazarıda bu tatille birleştirenler için 5 günlük güzel bir tatil olabilir. Ramazan bayramı süresince büyüklerini ziyaret etmek isteyen ve memleketlerinin yolunu tutmak isteyen Müslüman kardeşlerimiz içinde 5 gün oldukça avantajlı bir süre olacaktır.
2014-ramazan-bayrami-ne-zaman-tatil-gunleri

Ramazan Bayramı Ne Zaman 2014

Ramazan bayramının arefe günü 27 temmuz 2014 Pazar. Bildiğiniz üzere arefe günü yarım gün tatil oluyordu. Fakat pazar gününün zaten tatil gününe denk gelmesi çokta birşey değiştirmiyor.
28 temmuz 2014 pazartesi günü bayramının ilk günü,
29 temmuz 2014 salı günü Ramazan bayramının 2. günü olurken,
30 temmuz 2014 çarşamba günü Ramazan bayramının 3. ve son günü olarak tamamlanıyor.
Ramazan bayramının dışında Kurban Bayramı, Zafer bayramı ve Cumhuriyet Bayramıda önümüzdeki diğer resmi tatiller olarak bilinmektedir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ