2014 Seçiminde Nerede Oy Kullanacağım – Seçim Yeri Sorgulama

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için oyunuzu nerede kullanacağınızı öğrendiniz mi? 2014 yerel seçimleri çalışma yapan Yüksek Seçim Kurulu daha şimdiden kimi nerede oy kullanacağını belirledi. Oy kullanımına az bir süre kala YSK yaptığı çalışma ile kimin nerede oy kullanacağını belirledi. Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen oy kullanım yerlerini sorgulamak mümkün.
2014 Seçiminde Nerede Oy Kullanacağım?
Seçmenler oy kullanmak için sandık başına gidecek. 2014 yerel seçimine aylar kala Yüksek Seçim Kurulu kimin hangi oy sandığına nerede oy kullanacağını belirledi. Seçmen sorgulamasıyla birlikte 2014 yerel seçimler için Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen seçimde nerede oy kullanacağını öğrenmek mümkün. Yüksek Seçim Kurulu YSK’nin resmi web sitesinde açıklanan seçmen sorgulama penceresini kullanarak seçimde nerde oy kullanacağınızı bulabilirsiniz.
2014-secim-yeri-sorgulama-nerede-oy-kullanacagim
Oy Kullanacağım Yeri Sorgulama Öğrenme
Seçime ilişkin yapılan çalışma ile seçmenlerin oylarını nerede kullanacağını belirleyen YSK Yüksek Seçim Kurulu Seçme kütüğüne kayıtlı olanları internet sitesinde seçmen sorgulaması bölümünde görülebilmesini sağladı. 2014 yerel seçiminde oy kullanacak olan ve seçmen kütüğüne kayıtlı olanlar seçmen sorgulamasına kayıtlı olarak YSK internet sitesinde sorgulama ile görülebiliyor. Sorgulama için YSK.gov.tr adresinden ulaşarak TC kimlik numarası ve benzeri istenen bilgileri girerek seçmen bilginizi görüntüleyebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ