2014 Survivor Duygu Bal Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasının çok izlenmesinin ardından Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması için hazırlıklar başlıyor. Yarışmacılar şimdiden netlik kazanmaya başladı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması için Gönüllüler takımının ilk ismi belli oldu. Acun Ilıcalı Gönüllüler takımında yer alacak ilk ismi açıkladı. Survivor Ünlüler Gönüllülerin yeni sezondaki yarışmacılarından ilki Duygu Bal olacak. Duygu Bal Fenerbahçe’de Voleybol oynayan sporcu kişiliğiyle Ünlüleri zorlayacak yarışmacılardan biri olacak.
Survivor Duygu Bal Kimdir?
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasının ilk ismi olan Duygu Bal 1987 doğumlu 1 metre 90 santimetre boyunda 75 kilo ve Fenerbahçe’de voleybol oynamış olan önemli bir sporcudur. Güzelliğiylede yarışmaya renk katacak olan Duygu Bal, Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasına Acun Ilıcalı tarafından davet edilen ve belli olan ilk yarışmacılardan biri oldu.

Survivor Duygu Bal Fotoğrafları


25 mart 1987 yılında doğan Duygu Bal, Ankara’da doğdu. Voleybol’a Ankara’da başlayan Duygu Bal, Güneş Sigorta voleybol takımının alt yapısında yetişti. Ankara Üniversitesinde eğitim gören Duygu Bal Beden Eğitimi öğrencisidir. Emlak Toki’de forma giydikten sonra, Vakıfbank Güneş Sigorta’ya transfer oldu. 2007-2008 voleybol sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta’da forma giyen Duygu Bal, 2010 yılında İtalya’ya transfer oldu. Riso Scotti Pavia takımında forma giyen voleybol oyuncudu Duygu Bal son olarak 2011 yılında Fenerbahçe Voleybol takımına transfer olarak Cev Şampiyonlar ligi şampiyonluğunu yaşamıştı. Voleybol oyuncusu Duygu Bal orta bölümde oynuyor. Mevkisinde oldukça başarılı olan Duygu Bal Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasına katıldı. Acun Ilıcalı’nın Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında Gönüllüler takımına ilk teklif götürdüğü isim oldu.
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 Yarışmacısı Duygu Bal
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında Duygu Bal Gönüller takımında Voleybolcu olarak sporcu kişiliğini konuşturmaya hazırlanıyor. Çekişmeli ve eğlenceli bir Survivor yarışmasının daha bizleri beklediği bir gerçek. Ancak, bu yıl merak konusu olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 programının hangi kanalda yayınlanacağı oldu. Star TV mi yoksa Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı TV8 ‘de mi yayınlanacak? bilinmiyor. Ancak, Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasına yoğun ilgi olduğu görülüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ