2014 Survivor Ne Zaman Başlayacak – Başvuru

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Her yıl Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasıyla seyircileri ekran başına toplayan Acun Ilıcalı bu yılda Survivor yarışmasına devam edecek mi? Özellikle Show Tv kanalından Star Tv kanalına geçtikten sonra Survivor yayınlanma günleri artmıştı. Survivor her yıl yarışmacılarıyla ve kavgalarıyla gündeme bomba gibi düşüyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması bu yıl Süper Survivor olacak iddialarıda bulunuyor. Acun Ilıcalı Survivor yarışmasından vazgeçmediği gibi yarışmacılarıda kafasında şimdiden düşünmeye başladı bile.
Süper Survivor Yarışmacıları Belli Oldu mu?
Acun Ilıcalı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasını bu sezon Süper Survivor olarak ekranlara getirmeyi planlıyor. Pascal Nouma ile konuşan Acun Ilıcalı, Pascal’ın Survivor’dan diskalifiye olmasıyla yarışmayı yarıda bıraktığını bu yüzden yeni sezonda yer almak isterse Süper Survivor’da bulunabileceğini belirtmişti. Pascal Nouma ise bu teklifi olumlu karşıladı. Bu yıl müsait olduğunu ve Süper Survivor’da yer almaktan mutluluk duyacağını belirtti. Yeni sezonda başlayacak olan Süper Survivor için düşünülen diğer bir isminde ANIL TETiK olduğu öğrenildi. Fakat, ANIL Tetik geçtiğimiz yıllarda yarıştığı için Süper Survivor’da yer alması imkansız gibi görünüyor.
2014-survivor-ne-zaman-baslayacak-basvuru
2014 Survivor Ne Zaman Başlayacak
Acun Ilıcalı için büyük önemi bulunan Survivor yarışmasının bu yılda birbirinden önemli isimlerle birkaç ay sonra başlayacağını ve yeni sezonda Süper Survivor olarak yeni sürprizlerin yer alabileceği düşünülüyor. Acun Ilıcalı Süper Survivor’la ilgili ipuçları vermesede, Pascal Nouma’nın yeni sezonda yer alabileceği öğrenildi. Survivor’la her yıl milyonları ekran başına toplayan Acun Medya bu yılda Süper Survivor için hazırlıklara başladı bile.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ