2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler Duygu Bal Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasının bu yıl ki yarışmacılarından biride Voleybolcu Duygu Bal oldu. Duygu Bal hem güzelliğiyle hemde sporcu kişiliğiyle Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 2014 sezonu için renkli kişiliklerden biri olmaya hazırlanıyor. Yarışmacılara kök söktürmeye hazırlanan Duygu Bal Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılıyor.
Survivor Duygu Bal Kimdir?
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasının yeni bombası Duygu Bal oldu. Yeni sezonda Survivor yarışmasının önemli isimlerinden biri olacak olan Duygu Bal 25 mart 1987 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Doğduğu Şehir Ankara’da Voleybol’a başlayan Duygu Bal ilk olarak  Emlak Toki takımında oynamaya başlamıştır. Alt yapıda yetişen Duygu Bal Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden mezun olmuştur. 2007 yılında Vakıfbank Güneş Sigorta’ya transfer olan Duygu Bal için önemli bir gelişme yaşanmış oldu. Orta Oyunculuk görevinde voleybol oynayan Duygu Bal Vakıfbank Güneş Sigorta’da kendini kanıtlama fırsatı buldu. 2010 yılında İtalya Voleybol takımlarından Riso Scotti Pavia’ta transferi gerçekleşti. Henüz 26 yaşında olmasına rağmen oynadığı oyun ve takım arkadaşlarıyla bire bir ilişkileri sayesinde Fenerbahçe takımına transfer olmuştur. Duygu Bal Fenerbahçe Voleybol takımının önemli oyuncularından biri olarak alınan başarılarda büyük katkılar sağlamıştır.

Survivor Duygu Bal Fotoğrafları


2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler Duygu Bal
Acun Ilıcalı tarafından Survivor yarışmacıları bir bir açıklanmaya başladı. Bu yıl futbolcu ve voleybolcu derken 2014 Survivor takımının neredeyse tamamı sporcu kimliği olan isimlerden oluşuyor. Yeni kanalı TV8’de Survivor yarışmasına büyük ilgi olmasını isteyen Acun Ilıcalı Survivor 2014 yarışması için Duygu Bal’ıda yarışacak yarışmacılar arasında gösterdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ