2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler Tolga Karel Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ekranların sevilen isimlerinden Tolga Karel Survivor ÜNlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında yer alacak ünlü isimlerden biri oldu. Tolga Karel aylar öncesinden Survivor’a katılma ihtimalinin olduğunu zaten belirtmişti. Acun Ilıcalı’nın 2014 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışma programında yer almasını istediği ünlü isimlerden biri olarak adada bulunacak olan Tolga Karel ile Survivor yarışması bu yıl dahada renklenecek. Tolga Karel Survivor yarışması için hazırlıklarına haftalar öncesinden başladığını belirtti.
Survivor Tolga Karel Kimdir?
Tolga Karel, 1978 yılında dünya gelen İstanbul doğumlu oyunculardan birisidir. Paris Devlet Konservautarı’nda Tiyatro Bölümünü okuyan Tolga Karel birçok alanda eğitim almayı ihmal etmedi. Sinemaografi, Dram ve gösteri sanatları eğitim aldığı dallar olmakla birlikte Bulgaristan’da Best Model yarışmasına katılan isim oldu. 2. alarak Best Model yarışmasında ilk kez tanınan Tolga Karel Yaprak Dökümü dizisinde boy göstermeye başladı. Dizideki Oğuz karakteriyle tüm Türkiye’nin tanıdığı bir şahıs haline gelen Tolga Karel sonrasında Kanıt dizisinde de rol aldı.
survivor-unluler-gonuller-2014-tolga-karel-kimdir
Tolga Karel Güney Museyeva ile birlikteliklerini evliliğe dönüştürdü. 2011 yılının Ağustos ayında Güney Museyeva ile evlenen Tolga Karel’in bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Oğlunun adını Cihangir Can koyan Tolga Karel, birçok kez magazin ekipleri tarafından ünlü mekanlardan aşırı alkollu olarak çıktığı görülmüştür. Alkol bağımlılığı oyunculuk konusunda da gerilemesine neden olmuştur. Yapımcıların listelerinden çıkan Tolga Karel Yaprak Dökümü ile elde ettiği şöhreti adeta bitme noktasına gelmiştir. Zor günleri geride bırakarak Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında büyük ödülü kazanmak ve tekrar ekranlarında sevilen isimlerinden biri olmak için çabalayacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ