Survivor Yarışmacısı Seranay Aktaş Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması için Seranay Aktaş bu yıl ki yarışmada yer alacak olan yarışmacılardan biri oldu. Survivor 2014 yarışmasının başlamasına haftalar kala yarışmacılar tek tek belli olmaya başladı. Seranay Aktaş bayan futbolcu olarak Survivor’da başarı elde etmek isteyen yarışmacılar arasında bulunuyor. 2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılacak olan Seranay Aktaş hakkında daha ayrıntılı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.
Survivor Seranay Aktaş Kimdir?
Serenay Aktaş 1 ekim 1993 yılında doğmuş güzel oyuncularımızdan biri. İStanbulda dünyaya gelen Seranay Aktaş oyunculuğunun yanı sıra bayan futbol takımında oynamaya devam eden ve bayan futbolunda ismini duyurmak isteyen oyunculuğunun yanı sıra sporcu kişiliğiylede ön plana çıkan Survivor yarışmacısıdır.
Tiyatroya ilgi duyan ve küçük yaşlardan bu yana tiyatroya olan ilgisiyle bilinen Seranay Aktaş oyunculuk konusunda birçok dizide sahne alan yeteneklerden birisi. Seranay Aktaş’ın oynadığı diziler ise şöyle;

Seranay Aktaş’ın Oynadığı Diziler

Muhteşem Yüzyıl,
Şüphe,
Kalbim Seni Seçti,
Türk Malı,
Yahşi Cazibe

Survivor Seranay Aktaş Fotoğrafları


2014 Survivor Yarışmacısı Seranay Aktaş
Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yarışmasına Acun Ilıcalı tarafından seçilen ve yarışmaya katılmayı kabul eden Seranay Aktaş oldukça zor bir görevi kabul etmiş oldu. Dünyanın en zor ve en çekişmeli yarışma programı olan Survivor için yarışmanın bu yıl ki programlarında göreceğimiz isimlerden biri oldu.
İstanbul Bakırköy’de doğan Seranay Aktaş Zeytinburnuspor’un futbolcusu olmaya devam ediyor. Bayan futbol takımında başarıyla devam eden Seranay Aktaş oyunculuk yapmakla kalmayıp, düz yazılar yazıyor. Annesine düşkün biri olduğunu söyleyen Seranay Aktaş yetenekli ve güzel bir yarışmacı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasına katılan Seranay Aktaş bayanlar arasında güçlü yarışmacılardan biri olarak gösteriliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ