Yetenek Sizsiniz Türkiye Şampiyonu Kim Oldu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bir sezonun daha sonuna gelinen Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının Şampiyonu dün gece belli oldu. 24 şubat 2014 pazartesi akşamı yapılan final gecesiyle finale kalan tüm yarışmacılar sergiledikleri performans sonrasında televizyon izleyicilerinden aldıkları oylar sonrasında şampiyon olan yarışmacı Kıvanç ve Burak oldu. Kıvanç ve Burak ilüzyon gösterisi yapmış ve final performansınada haberimizde yer vermiş bulunuyoruz.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Şampiyonu Kim Oldu?
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının 2013-2014 sezonu şampiyonu 23-24 şubat 2014 günlerinde yapılan final gecesiyle belirlendi. Yarı finalde başarılı performans sergileyerek finale kalmayı başaran Kıvanç ve Burak ile diğer başarılı isimlerden biri olan Emre Erdin finalde en çok oy alarak şampiyonluk adayı olduklar. Emre Erdin zeka küpünü hızlı bir şekilde çözerek ilerleyen yarışmacılardan biriydi. Yarı finalde suda nefes almadan zeka küpünü çözmüştü. Finalde ise gözleri kapalı zeka küpünü çözen Emre Erdin seyircilerin ayakta alkışlarıyla taktir toplamıştı. Kıvanç ve Burak ise ilizyon gösteri yapmış ve yine beğenilen isimler arasında yer almıştı. 20 dakika boyunca toplanan SMS oylarıyla 2013-2014 sezonu Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonu Kıvanç ve Burak oldu.
yeteneksizsinizturkiye-sampyionu-kim-oldu
Emre Erdin’e Survivor Hediyesi
Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin bu sezonki şampiyonu Kıvanç ve Burak olarak açıkladıktan sonra Emre Erdin’in karakteri ve başarısını ödüllendirmek istedi. Emre Erdin’e 1 hafta boyunca Survivor yarışmasında ailesi ve istediği kadar kişiyide yanına alarak konaklama şansı tanıdı. Dominik’te 1 hafta boyunca Survivor yarışmacılarını izleyebilecek ve 1 haftalık tatil yapacak olan Emre Erdin Zeka Küpünü hızlı bir şekilde çözerek finale kadar kalmayı başardı. Fakat, finalde yeteri kadar oy alamadı ve Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. si oldu.
Kıvanç ve Burak – Emre Erdin Final Performansları
Telif hakları gereği Kıvanç ve Burak ile Emre Erdin final performanslarını malesef yayınlayamıyoruz. Fakat, Yetenek Sizsiniz Türkiye final performanslarını Star Tv resmi internet sitesinde yada Acun Ilıcalı’nın web sitesinde bulabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ