2018 Yılında Ucuz Et Geliyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

UcVatandaş et fiyatlarının oldukça artmasından şikayetçi olmakla beraber bu fiyatların azaltılması üzerine çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Henüz kesin bir sonuç alınmamış olsada 2018 yılı için ucuz et geleceği söylentileri gündemde yer alıyor. Vatandaşı heyecanlandıran bu haber ucuz et için özellikle fakir kesimin et tüketememesi sorununa karşılık halk için ucuz etin geleceği açıklandı. Firsthaber olarak “Uygun fiyatlı et geliyor” haberimizde sizlerle konu hakkında bilgiler sunacağız.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’da yer aldığı ‘Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği Sertifikalı Tohumluk İstişare birlikteliğinde “Allah’ın müsadesiyle bir hafta içinde garibanın nasıl uygun fiyatlı et yediğini hep birlikte göreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. ‘Hem üreticinin hem de tüketicinin her zaman yardımcısı olmaya çalışacağız, Yüce Rabbim izin verirse bir haftaya kadar garibanın nasıl ucuza da et yediğini hepiniz görebileceksiniz” diyen Bakan Fakıbaba, “Halkımız gerçekten uygun fiyatlı et yiyecek. Bu durumdan birileri rahatsızlık duyuyor. Bırakın rahatsızlık duysunlar. Emekçi kardeşim, besici kardeşim, üreten kardeşim ve namuslu dürüst kasabımın, esnafımın ile sanayicimin yanında olacağız. Allah’ın nasip ederse biz bu bakanlığın hakkını yerine getireceğiz” diyerek konuşmasını bitirdi.


Et fiyatlarının son dönemde çok fazla artmasının ardından vatandaşa uygun fiyatlı et sunmak isteyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı özellikle ülkemizde son yıllarda azalmakta olan hayvancılık ve canlı hayvan sayısının fiyatlardaki artışa etki ettiğini bilerek uygun fiyatlı et sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ