23 Nisan PTT ve Bankalar Kapalı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Banka ve Postaneler Kapalı mı?
23 Nisan her yıl olduğu gibi bu yılda büyük şenliklerle kutlanacak. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 nisan 2014 günü için öğrenciler tarafından gösterilerle şenlenecek. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda okulların yanı sıra birçok devlet dairesi ve özel kurumlar tatil oldu. Bunların başında postaneler, bankalar, hastaneler gelmektedir. 23 Nisan çarşamba günü banka ya da postaneye gidecekler malesef hayal kırıklığına uğrayacak. Çünkü 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tatil olan banka ve postanelerde işlem yapılmamaktadır.
24 Nisan Tatil mi?
23 Nisan 2014 çarşamba gününde tüm okullar tatil. İlköğretim, Ortaokul ve Liseler bu tatilden yararlanabilmektedir. 24 nisan perşembe günü ise her yıl olduğu gibi sadece ilköğretim öğrencilerine okullar tatil olacak. Yani 1. sınıf ile 8. sınıf arasında bulunan tüm sınıflar 23 nisanda yapılan gösterilerde yorulduğu için tatil oluyor. Liseler ise bu tatile dahil değildir. Kısacası 24 nisan tatil mi? sorusunun cevabı şöyle; 24 nisanda sadece ilkokul ve ortaokul öğrencilerine tatil.
23-nisanda-bank-ve-postaneler-acik-mi
23 Nisanda Banka ve PTT Açık mı?
23 Nisanda banka ve postaneler tatil olduğu için malesef bankacılık işlemlerinizi, para transferi ya da fatura ödeme gibi tüm işlemlerinizi bir sonraki gün olan 24 nisan perşembe gününde halletmeniz gerekecek. Farklı bankalardan yapılan EFT’ler 23 nisanda onaylanmayacak 24 nisana sarkacaktır. Örneğin; İş bankasından TEB bankasına para transferi yapmak isterseniz 23 nisanda bankalar tatil olduğu için onaylanmayacak. Aynı bankada bulunan hesaplarda zaten onay gerekmeden transfer gerçekleşmektedir. Postanelerde ise PTT kartı bulunanlar dışında işlem yapmak imkansız.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ