24 Kasım Öğretmen Günü

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yaşamın her dönemin öğretmenlere büyük görevler düştü. Kutsal mesleğe sahip olduklarını her defasında dile getiren öğretmenler bir toplumun en önemli parçasıdır. Çünkü, öğretmenler ülkenin geleceği olan gençleri yetiştirir, onların gideceği yolu aydınlatmakla meşgul olurlar. 24 kasım 2013 öğretmen gününde öğretmenlerimizi sevindirmeyi ve onların bizler için her zaman değerli olduğunu hatırlamak gerekir. 24 kasım öğretmenler günü bu yıl pazar gününe denk geliyor. Bu yüzden öğrenciler öğretmenler günün 22 kasım cuma günü yada 25 kasım pazartesi günü kutlayacak.
Gelecek Öğretmenlere Emanet
Günümüzde öğretmenler zor koşullarda eğitim görüyor. Özellikle doğu bölgelerinde öğretmenlerimiz kendilerini mesleğini atayarak, yaşayabilecekleri hayatlardan vazgeçerek bulunduğu noktaya bağımlı hale geliyor. Bugün bakıldığında öğretmenlerin öğrencilerine karşı bu denli fedakar olmaları ve anne babalarından sonra çocuklarımıza en çok değer verenlerin öğretmenler olması oldukça önemli bir olay. Öğretmenlerimizi sadece 24 kasım öğretmenler gününde değilde tüm günlerde hatırlamak ve onların değerini bilmek gerekiyor. İyi bir nesil yetişmesi ve gelecekte toplum olarak iyi noktalarda olmak, sadece öğretmenlerle mümkün olabilmektedir.
24-kasim-ogretmenler-gunu
24 Kasım Öğretmenler Gününün Önemi
Ünlü bir düşünür öğretmenleri bahçivana benzetir. Onlar için titizlikle çalışan ve en güzel gülleri yetiştiren birer bahçivan olarak tanımlamaktadır. Gerçektende öğremenler mesleği gereği işini yapmasına rağmen sadece görevi olan kadar yapmayıp, öğrencilerine duygusal olarakta yaklaşabilen, onlara anne baba sevgisini, abi, abla sevgisini yaşatabilmektedir. Çocukluk ve gelişim çağında olan öğrencilerimiz bu önemli yıllarında öğretmenlerinden öğrendikleriyle ilerleyen yıllarında çok başarılı bir birey olabilmektedir. O yüzden firsthaber.net olarak bizde Öğretmenler gününü kutlar ve 24 kasım 2013 tarihinde tüm öğretmenlerimizin ellerinden öperiz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ