29 Ekim 2013 Bankalar ve Postane Açık mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

29 ekim 2013 tarihi Cumhuriyet bayramı nedeniyle tatil. Resmi tatil nedeniyle banka ve postanelerde kapalı. Sadece banka ve postaneler değil tüm devlet daireleri Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 29 ekim 2013 tarihinde tatil. Bu nedenle salı günü banka ve postane yada devlet dairelerinde olan işlerinizi bir sonraki gün olan 30 ekim 2013 çarşamba günü halletmeniz gerekecek.
29 Ekim 2013 Banka ve Postaneler Tatil mi?
Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıl dönemi olarak 29 ekim 2013 tarihinde kutlanacak olan Cumhuriyet bayramı nedeniyle okullar, banka ve postaneler tatil ediliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet’in kuruluşunun yıl döneminde Cumhuriyet bayramı şenliklerler kutlanacak, okullarda şiirler ve kompozisyonlar okunacak. Teb bankası, İş bankası, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Halk Bankası, Akbank vb. bankalarda işlem yapacak olanlar 29 ekim günü tatil olup olmadığını merak ediyor. Bankalarda Cumhuriyet bayramında tatil, fakat işlemlerinizi bankamatiklerden yapabilirsiniz. Aynı zamanda internet şubesi yada telefon şubesindende banka işlemlerinizi halledebilirsiniz. Para transferi, fatura ödemesi vb. işleri için postaneyi kullananlar ise PTT kartları yok ise 30 ekim 2013 salı gününü beklemek zorunda.
29-ekim-2013-banka-ve-postaneler-acik-mi
29 ekim 2013 Hastaneler Açık mı?
Cumhuriyet bayramı resmi tatil olduğu için hastane görevlileride bu tatilin içerisinde bulunmakta ve hastanelerde tatil olan kurumlar arasındadır. Cumhuriyet bayramında banka ve postanelerin tatil olmasına ek olarak hastane ve diğer devlet dairelerinde Cumhuriyet bayramında tatil olduğunu bildirmek gerekiyor. Hastanelerin acil bölümleri dışında poliklinikleri ve diğer servisler görev yapmayacak, 29 ekim 2013 tarihinde tatil olacak. Şimdiden tüm Türkiye’nin Cumhuriyet bayramını kutlarız.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ