3 Adam Bitti mi? Neden Yok

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star Tv ekranlarında yayınlanan 3 Adam programı son bölümüyle dün akşam seyircilerinin karşısına çıktı. 25 ocak 2014 cumartesi gecesi son programı yaparak yeni kanallarına transfer olacaklarını dile getiren 3 Adam Oğuzhan Koç,İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler’in bu haftaki konukları oldukça ilginçti. Diğer programlara göre çok daha farklı bir program ortaya koyan 3 Adam Star Tv seyircisiyle vedalaştı.
3 Adam Programı Bitti mi? Yayından Kaldırıldı
3 Adam bitti mi? sorusunun cevabı şimdilik evet. Çünkü, 3 Adam programı STAR tv ekranlarında son buldu. TV8 kanalına transfer olan 3 Adam Talk Show programı hemen başlamayacak. Oğuzhan Koç,İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler içerisinde bulunacağı komedi dizisinin ardından başlayacak olan 3 Adam programı bir süre rafa kaldırılsada, TV8 ekranlarında tekrar başlayacak. Ancak, programın tekrar başlama tarihi henüz belirli değil. Oğuzhan Koç,İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler Acun Ilıcalı’nın projesi ve TV8 kanalında yer alan komedi ağırlıklı bir dizide rol alacak. Yeni dizinin durumuna göre 3 Adam programınında devam edip etmeyeceği belli olacak.
3-adam-programi-bitti-mi
3 Adam Programı Konuğu Athena Gökhan ve Acun Ilıcalı
3 Adam programının dün geceki konukları Ata Demirer ve Atiye idi. Ata Demirer yaptığı esprilerle seyircileri güldürüyor, Atiye ise güzelliği ve söylediği şarkılarıyla herkesi coşturuyordu. 3 Adam 25 ocak 2014 tarihinde son programı olduklarını duyurdu. Acun Ilıcalı ve Athena Gökhan ise 3 Adama sürpriz yaparak son programa konuk olarak geldi. O Ses Türkiye yarışmasında bu yıl şampiyon olan Athena Gökhan ve Acun Ilıcalı son programda 3 Adamı yalnız bırakmadı. Programa birde Hülya Avşar katıldı. Fakat, Hülya Avşar telefon bağlantısı yaptı. Athena Gökhan Hülya Avşar hakkında önemli bir şey söyleyeceğini açıkladı. Tam bu anda reklam verilerek herkes merak içinde bırakıldı. 3 Adam programı önce dans gösterisi, sonrasında ise Hülya Avşar’ın telefon bağlantısı ile devam etti. Ancak, Gökhan Hülya Avşar hakkındaki sırrı açıklamaktan vazgeçti ve unuttuğunu belirtti. Hülya Avşar’ın telefon bağlantısında ise sorun oluşunca, program ilginç bir hal aldı. 3 Adam programı Star Tv ekranlarında ilginç bir şekilde veda etti.
3 Adam TV8’de Ne Zaman Başlayacak?
Kısa süre sonra TV8 ekranlarında tekrar başlayacağı belirtilen 3 Adam programı için Oğuzhan Koç,İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler tekrar izleyici karşısında olacaklarını söyledi. OYnayacakları komedi dizisi için heyecanlı olduklarını belirten Oğuzhan Koç,İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler 3 Adam programına bir süre ara verdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ