3 Adam Survivor Taklitleri Samanta Taklidi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta birleşme partisi gerçekleşti. 3 Adam programıyla bilinen Oğuzhan, İbrahim ve Eser Yenerler’in yapmış olduğu taklitler Survivor’a damgasını vurdu. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında birleşme partisi öncesi sembolik yarışmalar düzenleyen 3 Adam Oğuzhan Koç, İbrahim Ak ve Eser Yenerler Survivor yarışmacılarının taklitlerini yaptı. Özellikle Samanta’nın taklitini yapan Eser Yenerler adeta izleyenleri gülme krizine soktu.
3 Adam Survivor Taklitleri
Survivor birleşme partisinde en büyük sürpriz bu yıl 3 Adam programıyla ünlü olan ve BKM Mutfak çıkışlı oyunculardan Oğuzhan Koç, İbrahim Ak ve Eser Yenerler’in taklitleri oldu. Birleşme partisinde yemekyen hemen sonra Survivor yarışmacılarını konuk olarak alan Oğuzhan Koç, İbrahim Ak ve Eser Yenerler 2 şer konuk alarak hızlı bir program ile 3 Adam konseptiyle Survivor’ı birleştiren bir konsept benimsedi. Sohbetler sırasında Survivor’da yaşanan ilginç ve komik anları izleterek sohbetlerine devam edem 3 Adam özellikle Ünlüler adasına dadanan fare komik anlara sahne oldu. Oğuzhan Koç, İbrahim Ak ve Eser Yenerler birlikte yaptıkları Survivor yarışmacılarının taklitleriyle büyük beğeni topladı. İzleyenleri gülme krizine sokan 3 Adam Samanta, Turabi, Sahra, Tolga Karel, Merve gibi isimlerin taklitleriyle oldukça komik anlara sahne oldu. Ayrıca sembolik yarışlar yapan ve Survivor yarışmalarının aslında ne kadar zor olduğunu gösteren Oğuzhan Koç, İbrahim Ak ve Eser Yenerler yarışmada Oğuzhan Koç birinci, İbrahim Ak ise sonuncu oldu.
survivor-samanta-takliti-3-adam
Survivor Samanta Takliti
Oğuzhan Koç, İbrahim Ak ve Eser Yenerler’in birlikte yaptıkları taklitler arasında en çok güldüren taklitler Turabi, Mert, Yiğit Samanta ve Sahra’nın taklitleri oldu. Samanta’nın adada çok fazla hindistan cevizi ve fındık yemesine takan Sahra ve ona arka çıkan Turabi’den şikayetçi olan Samanta’nın taklitini oldukça başarılı ve esprili bir şekilde yapan Eser Yenerler izleyenleri gülme krizine soktu. Survivor Samanta’nın taklitini ve diğer taklitleri bu akşam tekrar Star Tv’de izleyebilirsiniz.

Survivor Taklitleri 3 Adam


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ