90'lar Dizisi Ne Zaman Başlayacak – Hangi Gün Yayınlanacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

doksanlar-dizisi-ne-zaman-yayinlanacak-hangi-gunATV’de yayınlanması beklenen 90’lar dizisinin yayınlanacağı günde belli oldu. 90’lı yılları anlatacak olan dizi için hemen hemen herşey hazır. Eski tarz minibüs, taksi, ev, kıyafetler tamamlandı. Doksanlar dizisi çocukların sokakta oynadığı son yıllar olarak belirtiliyor. Tabi ki bu sadece dizi tanıtımı için söylenmiş bir söz. Fakat, içerisinde gerçek payıda var. Çünkü, günümüzde çocuklarımız internet, plastation, cep telefonu vb. cihazlara takıldığı için eskisi kadar sokaklarda çocuklar görmek mümkün olmuyor.
90’lar Dizisi Ne Zaman Başlayacak
Doksanlar dizisinin fragmanı yayınlandı. Fragmanda kullanılan 90’lı yıllara ait eşya, giysi ve araçlar büyük beğeni topladı. Dizinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Birol Güven tarafından yapımcılığını üstlenilen dizide Zeynep Anıl Tandıran, Erkan Köse, Açelya Akkoyun, Beste Bereket, Derya Şensoy, Gamze Özalan, Esra Dermancıoğlu, Pelin Öztekin, Hande Soral, Deniz Oral, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Ümir Erdim ve Renan Bilek gibi önemli oyuncular yer alıyor. Doksanlı yılllarını anlatacak olan dizi için yapım ekibi büyük bir çalışma sürdürüyor. Özellikle 90’lı yıllarda kullanılan market ürünlerinden tutunda, süs ve eşyalara kadar hepsi tek tek araştırılıyor.
Doksanlar Dizisi Hangi Gün Yayınlanacak
90’lı yıllar dizisi 4 gün sonra başlıyor. 26 haziran 2013 tarihinde başlayacak olan Doksanlar dizisi için yayın tarihi her hafta çarşamba günü olacak. 26 haziran 2013 çarşamba günü başlayacak olan 90’lar dizisinin hem kadro olarak hemde konu olarak en az 2 sezon devam etmesi bekleniyor. Özellikle izleyici kitlesi 80’ler dizisiyle memnun kalmıştı. Doksanlar dizisiyle ilgi çekmesi beklenen Birol Güven’inde çalışma azmi son yıllarda taktir edilmeye devam ediyor. Doksanlar dizisi 26 haziran 2013’te başlıyor. Doksanlar dizisi ATV ekranlarında her hafta çarşamba günü yayınlanacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ