Abdülkadir Ünal TRT Haber Canlı Yayınında Bayıldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

TRT Haber’de yayınlanan ve Anadolu gazetecilerinin katıldığı Anadolu Soruyor programında tatsız bir olay yaşandı.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’in konuk olduğu programda, Kanal 5 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Abdulkadir Ünal baygınlık geçirdi. Kendisini kaybeden Ünal, yere yığıldı.

İLK MÜDAHALEYİ MEHDİ EKER YAPTI

Bayılan Abdulkadir Ünal’a ilk yardımı programın konukları ve Mehdi Eker yaptı.

Daha sonra baygınlık geçiren Abdulkadir Ünal hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

BAYILAN GAZETECİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Reklam arasından sonra TRT Haber’deki canlı yayın devam etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ve Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan baygınlık geçiren gazetecinin hakkında açıklama yaptı.

“İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM”

Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, canlı yayında “Arkadaşımızı hastaneye gönderdik. Şuuru açıktı. Büyük bir ihtimalle gribal enfeksiyon geçirmiş. Yorgunmuş da. Bu nedenle baygınlık geçirmiş olabilir. Ben de ilk defa böyle bir şey yaşadım. Gazeteci arkadaşlarımız çok yoğun ve yüksek tempoda çalışıyorlar. Çalışma şartları ağır, aslında böyle zamanlarda daha derinlemesine hissediyoruz sağlığı. Günlük hayatta herkesin buna dikkat etmesi gerekiyor. Sağlıklı günler diliyorum. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Seyircilerimiz merak etmesin. Arkadaşımız hastanede, tedavisi sürüyor” açıklamasını yaptı.

Program bu açıklamanın ardından sona erdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ