Acun Ilıcalı Hangi Kanalı Satın Aldı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Acun Ilıcalı bir süredir TV8 kanalını alacağı dedikoduları gerçek çıktı. O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor Ünlüler Gönüllüler gibi başarılı yarışma ve programları devam eden Acun Medya sahibi Acun Ilıcalı TV8 kanalı satın almak üzere. Ekonomik açıdan bekleneni karşılayamayan ve zor durumda olan TV8 kanalı Acun Ilıcalı’ya satılıyor. 70 milyon dolar karşılığında yapılan anlaşma imzalanmak üzere detaylar konuşuluyor.
Acun Ilıcalı Hangi Kanalı Satın Alıyor?
Televizyon dünyasının önemli isimlerinden Acun Ilıcalı Show Tv kanalından ücretini alamadığı için Star Tv ekranlarına geçmişti. TV8 kanalını satın alması durumunda programlarını TV8‘de mi yoksa Star TV’de mi devam ettirecek merak konusu. MNG Holding’e ait TV8 kanalı, Acun Ilıcalı‘Ya 70 milyon dolara satılıyor. Fakat, Acun Ilıcalı kanalı tek başına satın almayacak. Uluslarası bir medya kuruluşuyla anlaşan Acun Ilıcalı ortak olarak TV8 kanalını satın alıyor. Anlaşmanın sağlandığı sadece sözleşmelerin imzalanması kaldığı TV8 kanalının satışından önce MNG Holdin çalışanların ücretlerini ödeyecek ve tazminatlarını vererek kanalı yeni sahibine teslim edeceği öğrenildi.
acun-ilicali-hangi-kanali-satin-aliyor
TV8 Kanalını Kim Satın Aldı?
Acun Ilıcalı TV8 kanalını satın alıyor haberi böylelikle dedikodu olmaktan çıktı. Acun Ilıcalı gerçekten TV8 kanalını satın almak için görüşmelere devam ediyor. Twitter adresinden TV8 kanalı satın almak için görüşmeler yaptığını söyleyen Acun Ilıcalı’nın programlarına gelecek sezonda Star TV ekranlarında mı yoksa kendi kanalı olacak olan TV8 ekranlarında mı devam edeceği ise merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı Yeni Kanalı ve Programları Ne Olacak?

Geçtiğimiz yıl 5 milyon TL ye yakın vergi tahakkuku ile ilk 100 ünlü arasına girmiş olan Acun Ilıcalı TV8 ‘i satın alması durumunda son zamanların en büyük olaylarından biri yaşanmış olacak. Acun Ilıcalı TV8 kanalını tekrar hareketlendirecek ve diğer kanallarla yarışacak seviyeyi aldıracak gibi görünüyor. Kısacası Acun Ilıcalı’nın gelecek senelerde vergi rekortmenleri arasında ilk sıraları alması mümkün gözüküyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ