Acun Ilıcalı'nın Elini Maymun Hüsnü Isırdı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarışmacı olarak katılan 2 yarışmacının Hüsnü isimli maymunu yarışmaya çıkarmasıyla birlikte komik anlar yaşandı. Yarışmacılar maymunlarının yetenekli olduklarını iddia ederek gösterilerine başladılar. Gösteri sırasında Maymun Hüsnü Acun Ilıcalı’nın elini ısırdı. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Acun Ilcalı bir kaza daha atlatmış oldu.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Maymun Hüsnü
Star Tv ekranlarında her hafta cumartesi ve pazar günleri yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında bu hafta birbirinden ilginç yarışmacılar yarıştı. Hüsnü isimli maymun ise izleyicileri güldürmeyi başardı. Ancak, Maymun hüsnün yeteneği ise insan gibi yemek yemesiydi. Maymun Hüsnü kola içebiliyor, üzüm ve muzu başka birinin ağzında alarak yiyebiliyor.

Maymun Hüsnü Acun Ilıcalı’nın Elini Isırdı
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarışmacıların sahip olduğu maymunu sevmek isteyen Acun Ilıcalı elinden ısırıldı. Acun Ilıcalı önce Maymun Hüsnüyü neresinden sevvmek gerektiğini sordu. Yarışmacılar ise kafasından yada göğsünden sevebileceklerini belirtti. Acun Ilıcalı önce kafasını okşadığı Hüsnü’nün sonrasında göğsünü okşamak isteyince olanlar oldu. MAymun Hüsnü sinirlendi ve Acun Ilıcalı’nın elini ısırdı. Ardından kendisine ağzından üzüm veren Acun Ilıcalı, Maymun Hüsnü ile arasını düzeltsede olayın şokunu atlatmakta güçlük çekti. Yarışmacı Maymun Hüsnü sahneden ayrılır ayrılmaz, Acun Ilıcalı’nın eli sağlık görevlileri tarafından sarıldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ