Adriana Lima Antalya Dosso Dossi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Adriana Lima geçtiğimiz yıl gelemediği Antalya Dosso Dossi showa bu yıl katıldı. Antalya’da rüzgar estiren Adriana Lima Dosso Dossi showda herkesi büyüledi. 8 ocak 2013 ve 14 ocak 2013 tarihleri arasında yapılan 15. Dosso Dossi Fashion Showa katılan Adriana Lima geçtiğimiz günlerde bunu twitter hesabından açıklamıştı. 4 ayrı kıyafetle podyuma çıkan Adriana Lima geçtiğimiz günlerde Türk takımları arasında Galatasaray’ı sevdiğini ve Galatasaray’ı tuttuğunuda belirtmişti.
Antalya Dosso Dossi Show’da Yer Aldı
Adriana Lima geçtiğimiz yıl Antalya’ya gelememesiyle ilgili olarak “Dosso Dossi Fashion Show’a katılamadığım için üzgünüm. 2013 Dosso Dossi’de görüşmek üzere” şeklinde twitter hesabından Türk hayranlarına üzüntüsünü bildirmişti. Adriana Lima’nın Antalya’da podyuma çıktığını duyan hayranları ise Adriana Lima’nın bu mini şovuyla ilgili resimlerini merak ediyor.
Adriana Lima Antalya Dosso Dossi Resimleri

Podyuma 4 farklı kıyafetle çıkan Adriana Lima herkesi kendine hayran bıraktı. Adriana Lima’dan ufak bir showda olsa Antalya’da görmek gerçekten muhteşem. Antalya ve Türkiye’yide tanıtacak olan Adriana Lima Dosso Dossi Show’da yer alarak tüm Türk hayranlarınıda mutlu etti. 2012 yılında Antalya’ya gelemeyen Adriana Lima 2013 yılında Antalya’ya gelerek podyumda yer alarak hayranlarının gönlünü almayı başardı.
Yemek Yapmayı Seviyorum
Bir Tv kanalına röportaj veren Adriana Lima, çocuklarını çok sevdiğini, onlarla zaman geçirmeyi ve evde onlara yemek yapmaktan hoşlandığını açıkladı. Herkes gibi normal bir hayatı olduğunu söyleyen Adriana Lima, zaman zaman çocuklarını çok özlediğini ancak işi gereği onlardan uzak kalabildiğinide açıkladı. Çocuklarına evde elleriyle yemek hazırlayan Adriana Lima, normal insanlar gibi yaşamayı sevdiğinide sözlerine ekleyerek röportajı tamamladı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ