Akbank Bireysel Emeklilik

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Gelişen sosyal güvenlik imkânları sayesinde artık emeklilik hayatınızda hayat standartlarınızın düşmemesi için Akbank bireysel emeklilik sistemi sizlere destek vermektedir. Bu kapsamda yazımızda bu sistemin özelliklerinin neler olduğunu, ne kadar katkı payı ödeneceğini ve daha birçok hususu yazımızda bulabilirsiniz.
Akbank Bireysel Emeklilik Özellikleri
Bu sisteme dahil olabilmek için kişinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Bununla birlikte aylık olarak en az 140 TL katkı payı yatırılması gerekmektedir. Ayrıca belirtelim ki devlet de bu sisteme katkıda bulunmaktadır. Bu katkı oranı da %25 oranında olmaktadır. Yani yatırdığınız her 100 TL için 25 TL devlet katkısı verilmektedir.
Bu sistemden emekli olabilmeniz için sistemde 10 yıl kalmanız gerekmektedir. Ancak bununla birlikte 56 yaşına da ulaşmanız gerekmektedir. Tüm bu şartları taşımanız halinde yatırdığınız paralar katlanarak büyüyecek ve sizlere geri yatırım olarak dönecektir.
Ayrıca ödeme periyotlarınızı ayarlayabilmeniz de mümkündür. Bu kapsamda ister aylık olarak isterseniz de 3, 6 veya 12 ayda bir ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Bunların yanı sıra ara ödeme gerçekleştirerek bir müddet ödeme yapmama imkanınız da bulunmaktadır.

Bu sisteme yatırmış olduğunu paralar uzman kişiler tarafından yatırıma dönüştürülmektedir. Bu sayede emeklilik hakkı elde ettiğinizde bu yatırımdan kar elde edebilmeniz mümkün olmaktadır. Sistem sizlere sadece güvenli bir yatırım sunmaktadır. Bununla birlikte herhangi bir zararınızın olmasının da önüne geçilmektedir. Ayrıca bu bireysel emeklilik sisteminden ailenizin de faydalanabilmesi mümkün olacaktır.
Akbank bireysel emeklilik hakkını elde ettiğinizde biriken paralarınızı isterseniz toplu olarak alabileceğiniz gibi size maaş bağlanmasını da sağlayabilirsiniz. Bu sayede birikimleriniz sizlere kat be kat fazlasıyla geri dönmüş olacaktır. Öyle ki emeklilik hayatınız sırasında hayat standartlarınız da düşmeyecektir. Bu sayede her açıdan kazanan sizler olacaksınız.
Eğer sizler de bu sisteme dahil olmak istiyorsanız Akbank yetkilileri ile görüşerek detaylı bilgilere ulaşabilir ve derhal sisteme dahil olabilirsiniz. Daha çok paranızın birikmesi için daha erken dahil olmanızı sizlere tavsiye ederiz. Bu sayede hem sizler hem de aileniz kaliteli bir emeklilik hayatına merhaba diyeceksiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ