Alessandra Ambrosio Foto Galeri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Victoria Secret mankenlerinden Alessandra Ambrosio ülkemizinde son yıllarda tanıdığı ve ilgilendiği güzel bayanlardan biri olup, Adriana Lima ile dünyanın en çok bilinen ve en ünlü mankenlerindendir. Alessandra Ambrosio Victoria Secret’in en güzel ve en çok bilinen mankenlerinden biri olup, defilelerdeki muhteşem hareketleriyle herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. 32 yaşındaki güzel manken işini devam ederken çocuk yapmayıda ihmal etmedi. Alessandra Ambrosio için en yeni fotoğrafları haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Alessandra Ambrosio Kimdir?
Tam adı Alessandra Corine Ambrosio olan Ambrosio’nin 1981 yılında Brezilya’da dünyaya gelmesinin yanı sıra mankenlik mesleğine kendini adayan Victoria’s Secret, Ambrosio Guess, Next gibi ünlü markaların modelliğini yapan Alessandra Ambrosio özellikle Victoria Secret iç çamaşırı defilelerinde oldukça profesyonel olması ve güzelliğiyle beğeni toplayarak tanınan bir model haline geldi.
Alessandra Ambrosio Nasıl Meşhur Oldu?
15 yaşında Elite Model Ajansı yarışmasına katılan Alessandra Ambrosio, Elite Ajansı ile çalışmaya başladı. Yarışmada başarılı olamamasına rağmen ajans tarafından anlaşma imzalayarak çalışmaya başlayan Alessandra Ambrosio, Pirelli Takvimi, Victoria’s Secret gibi ünlü markalar için modellik yaptı. California’lı iş adamı Jamie Mazur ile nişanlanan Alessandra Ambrosio 1 kız 1 erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Alessandra Ambrosio Foto Galeri


Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio foto galerisinde Alessandra Ambrosio’ye ait en yeni ve en güzel fotoğrafları ekledik. Sizde Alessandra Ambrosio’nin galerimizde yer almasını istediğiniz fotoğrafları bulunuyorsa bize gönderebilir ve Alessandra Ambrosio foto galerimizde yer almasını sağlayabilirsiniz. firsthaber.net Alessandra Ambrosio hayranlarının severek takip edeceği birbirinden güzel resimler Alessandra Ambrosio foto galerimizde bulunuyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ