Altın Fiyatlarında Yükseliş Devam Edecek mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Altın fiyatlarına 2014 yılı için beklenen senaryonun tersi gerçekleşti. Uzmanlar altın fiyatlarında düşüş beklerken, 2014 yılına girilmesiyle birlikte hızlı bir yükseliş gerçekleşti. Altın fiyatları gram altın 87 TL oldu. Bunun üzerine ekonomistler altın fiyatlarındaki bu yükselişin yeni pozisyonlar açılması ve altına bir miktar Çin’den talep gelmesiyle yükseliş meydana geldiğini belirtti. Uzmanlar altın için birkaç gün içerisinde düşüşlerin meydana gelebileceği görüşüde hakim.
Altında Yükseliş Devam Eder mi?
Altın fiyatlarında son haftada meydana gelen yükselişin kısa süreceği tahmin ediliyor. Altın fiyatlarındaki yükselişin 2014 yılı için suni olduğu ve Çin’den gelen altın talebinin buna neden olduğu açıklandı. Altın fiyatları konusunda önemli tahminler yapılmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının birkaç gün içerisinde eski seviyesine düşebileceği belirtildi. 87 TL ye kadar gelen gram fiyatı özellikle dolarında yükselmesiyle birlikte gelen altın alış taleplerinin altın fiyatlarını yükseltti belirtildi.
altin-fiyatlari-yukselmeye-devam-edecek-mi
Altın Fiyatlarında Yükseliş Devam Edecek mi?
Altın fiyatlarının önümüzdeki aylarda ne olacağını merak eden yatırımcının ise büyük resmi görmesi gerekiyor. Altın fiyatları bugünlerde yükseliyor. Fakat, bu yükseliş geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi sizi aldatmasın. Özellikle ABD FED parasal genişlemeyi azaltma sinyalleri altın fiyatlarının düşmesine neden olabilecek en büyük gelişme olarak görülüyor. Doların yükselmesi altının gram fiyatını bir nebze olsada yukarıda tutuyor. Fakat, bunun geçici olacağı tahmin ediliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ