Altın ve Döviz Fiyatları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sürekli güncellenen ve değişen altın ve döviz fiyatları bu günlerde yatırımcının yüzünü güldürmektedir. An itibariyle altın fiyatları alış ve satış fiyatları artış göstermektedir. altın fiyatlarına değinecek olursak gram altın 89 TL çeyrek altın 142 TL yarım altın 283 TL tam altın 568TL cumhuriyet altını 587 TL’ den alınmaktadır. Döviz bürolarından ve kuyumculardan satış fiyatları ise gram altın 89.10 TL, çeyrek altın 145 TL yarım altın 290 TL tam altın 578 TL cumhuriyet altını ise 597 TL dir.
Altın, dolar, euro ve diğer yatırım araçlarıyla ilgili olarak tüm detaylı fiyat gelişmelerini öğrenmek isteyebilirsiniz. Bunun birlikte yatırımlarınızı yönlendirmeniz açısından oldukça önemlidir. Altın fiyatları dünyada yaşanan gelişmelerden etkilenirken Dolar/TL kuruda altın fiyatları için büyük önem arz ediyor.
altin-doviz-fiyatlari
Döviz kurlarına değinecek olursak en çok satanlar listesinde ARENA ISKUR KATMR BURVA ilk dört sırayı paylaşırken değeri en çok düşenler talep görmeyenler KSTUR MEGAP AKGUV ATEKS Dir. En çok işlem görenler ise GARAN VAKBN KRDMD EKGYO ISCTR şeklinde sıralanmaktadır.
Para piyasasında ise şuan amerikan doları değer kazanmıştır. İngiliz doları ise düşüştedir. Kanada doları aynı şekilde İsviçre Danimarka paraları değer kazanmaktadır fiyatları ise amerikan doları 2.2 TL kanada doları 1.97 TL İngiliz doları 3.63 TL Danimarka 0.38 TL İsviçre ise 0.31 TL fiyatı ile yükselmektedir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ