Amcası Öldükten 2 Dakika Sonra Hesabını Boşalttı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kanser tedavisi gören amcasının tedavisini üstlenen ve bakımını yapan Yunus Emre T., kuzenleri tarafından dolandırıcılıkla suçlanıyor. Babalarının hayatını kaybetmesinin üzerinden henüz 2 dakika geçmeden maktulün hesabındaki paraları kendi hesabına geçiren Yunus Emre T.’nin 7 yıla kadar hapsi isteniyor.
KANSER TEDAVİSİ GÖREN AMCASININ KREDİ KARTINI KULLANIYORDU
İstanbul Adalet Sarayı’nda çalışan İbrahim T. yaklaşık 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu. İddialara göre İbrahim T.’nin çocukları şehir dışında yaşadığı için bakımını yeğeni Yunus Emre T. üstleniyordu. Tedavi masrafları için kredi kartını yeğenine teslim eden İbrahim T. bilgisi dâhilinde kartın kullanımına izin veriyordu.

AMCASI ÖLDÜKTEN 2 DAKİKA SONRA 10 BİN LİRA PARA ÇEKTİ
Sabah Gazetesi’nin haberine göre, geçtiğimiz yıl 14 Ağustos’ta kansere yenilen İbrahim T. hayatını kaybetti. Amcasının hayatını kaybetmesinin üzerinden dakika geçmeden kredi kartından 10 bin lira çeken Yunus Emre T.’nin yaptığı İbrahim T.’nin çocuklarının gözünden kaçmadı.
ÇOCUKLARI ŞİKAYETÇİ OLDU
Cenaze işlemlerinin ardından konuyu araştıran iki kardeş kuzenlerinin babalarına ait olan kredi kartından izinsiz para çektiğini ortaya çıkararak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
“BORÇ VERMİŞTİM” DİYEN YEĞENİN 7 YIL HAPSİ İSTENDİ
Yeğen, amcasına tedavi için verdiği borcu geri aldığını ileri sürdü. Soruşturma sonucu amcasının kredi kartından ölüm saati olan 01.30’dan 2 dakika sonra para çekildiği belirlendi. Yunus Emre T. hakkında 7 yıla kadar hapis isteniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ