Antalya'da 5 Şiddetinde Deprem Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Akdeniz’de deprem paniği. Akdeniz 8 aralık 2013 akşamı saat 19:30’da depremle sarsıldı. Deprem şidditi ilk belirlemelere göre 5.0 şiddetinde olduğu açıklandı. Deprem en çok Antalya ve çevresinden hissedildi.
Antalya’da 5 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi
Türkiye’nin korkulu rüyası deprem yine kendini hatırlattı. Akdeniz bölgesinde yaşanan 5.0 şiddetindeki deprem saat akşam 19:31’de meydana geldi. Akdeniz açıklarında meydana gelen deprem, deniz tabanından yaklaşık 90 kilometre derinde meydana geldi. Antalya merkez başta olmak Antalya’nın çevrelerinde hissedilen deprem, özellikle Serik, Manavgat ve Alanya gibi ilçelerde hissedildi. Akdeniz’de meydana gelen 5.0 şiddettindeki depremin hemen ardından Türkiye’de önümüzdeki günlerde meydana gelebilecek yeni depremler merak konusu oldu. 5.0 şiddetindeki bu depremin büyük depremlerin habercisi mi olduğu soruları her zaman ki gibi sorulmaya devam ediyor. Antalya bölgesindeki halkta panik yaşadı. Sarsıntının ardından ölen yada yarlaanan olmadı. Ayrıca herhangi bir hasara sebebiyet vermeyen Deprem 5.0 şiddetinde olduğu Richter ölçeği tarafından tespit edildi.
antalyada-deprem-meydana-geldi-5-siddetinde
Akdenizde Deprem
Akdeniz açıklarında meydana gelen deprem Antalya başta olmak üzere çevresinde hissedildi. Deprem sonrasında Antalya halkı deprem nedeniyle temkinli olsada, uzmanlar tarafından herhangi bir tehklike içeren açıklama yapılmadı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ