AÖF Vize Tarihleri – Sınav Giriş Belgesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

aof-2014-vize-sinav-giris-belgesiAÖF 2013-2014 vize sınav tarihleri yaklaştı. Sınav giriş belgeleri Açıköğretim tarafından hazırlandı. Hangi öğrencinin hangi okulda sınava gireceği belli oldu. Açıköğretim Fakültesinde okuyan öğrencilerin en çok sorduğu sorulardan biriside, AÖF sınav tarihleriydi. Vize sınavlarının ne zaman olacağını merak eden öğrenciler için artık sayılı günler kaldığını ve sınava sıkı tempoda çalışmaları gerektiğini söyleyebiliriz. Vize sınav tarihleri 14-15 aralık 2013 cumartesi ve pazar günleri olarak bilinmekle birlikte, AÖF sınav giriş yerinizi bugünden itibaren öğrenebilirsiniz.

AÖF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Açıköğeretim Fakültesi vize sınavı giriş yerlerini öğrenmek için Açıköğretim resmi internet sitesine girin. Giriş sayfasından TC kimlik numarası yada E posta adresi ve alt kısımada şifre bilgilerinizi girerek sisteme giriş yapın. Ardından üst sekmelerde bulunan sınav giriş belgesi seçeneğine tıklayın. Dilerseniz gelen sayfayı kaydedebilir yada çıktı al diyerek yazıcıdan çıkarabilirsiniz. Açıköğretim öğrencileri için vize sınavında sınav giriş belgesi olmadan sınava girmek mümkün değil. Bu yüzden AÖF sınav giriş belgenizin çıktısını almayı unutmayın.
aof-sinav-giris-belgesi-nasil-alinir
2013-2014 AÖF Sınav Tarihleri
Sınav gününde öğrenci kimlik belgenizi ve nüfus cüzdanınızı yanınızda bulundurun. Birde öğrenci kimlik belgenizin arka yüzünde 2013-2014 eğitim öğretim yılını gösteren barkodun yapıştırıldığından emin olun. Aksi halde öğrenci kimlik belgeniz geçtiğimiz yıllara ait bir belge sayılarak sınava alınmama yada sorun çıkması durumunda kanıtlayamama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sınav giriş belgesinin dışında öğrenci kartının arka yüzünü yapıştırılan barkodu en yakın Açıköğretim Fakültesi bürosundan temin edebilir ve öğrenci kimlik kartınızın resmi olarak geçerli sayılmasını sağlayabilirsiniz. Vize sınavlarının 14-15 aralık 2013 tarihinde yapılmasının ardından 1 ay sonra final sınavı yapılacak. Ocak ayında yapılacak final sınavlarınında bitmesiyle birlikte AÖF 2013-2014 eğitim öğretim yılı için ilk dönem tamamlanmış olacak. Yani, güz dönemi bitecek ve bahar dönemi için yani 2. dönem kayıtları için 24 şubat ve 7 mart 2014 tarihleri kayıt işlemleri yapılacak. Bahar dönemi vize sınav tarihleri ise 19 ve 20 nisan 2014 tarihlerinde yapılacak. Bahar dönemi final sınavları ise 7 ve 8 haziran 2014 tarihlerinde yapılarak 2. dönemde tamamlanmış olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ