AÖF Güz Dönemi Final Sınav Sonuçları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Açıköğretim Fakültesi Güz dönemi için final sınavları tamamlandı. 25 ve 26 ocak 2014 tarihlerinde yapılan final sınav sonuçlarının açıklanmasına günler kaldı. AÖF Güz dönem final sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Açıköğretim fakültesi için ilk yarıyıl sona ermiş olacak. AÖF Güz dönemi final sınavları 25 ve 26 ocak 2014 tarihinde yapılmıştı.
AÖF Final Sınav Sonuçları 25 – 26 Ocak 2014
Açıköğretim fakültesi sınav sonuçları genellikle 2 hafta sonrasında açıklanmaktadır. Bu durumda Açıköğretim final sınav sonuçlarının 10 şubat 2014 tarihinde açıklanması bekleniyor. Fakat, gerek bahar dönemi kayıtlarının yaklaşması, gerekse final sınavı olması nedeniyle sınav sonuçlarının biraz daha erken açıklanması bekleniyor. Dönem sonu sınavının açıklanmasıyla birlikte ara sınav yüzde 30 dönem sonu sınavı yüzde 70 etkiyle harf notları belirlenecek.
aof-sinav-sonuclari-25-26-ocak-2014
Açıköğretim Dönem Sonu Sınav Sonuçları
Özellikle işletme ve iktisat fakültesi öğrencileri için AÖF sınav sonuçları büyük önem taşıyor. AÖF final sınav sonuçları açıklanmadı. Ancak, final sınavı soru ve cevaplarını Açıköğretim resmi web sitesinde bulabilir ve 20 soruluk sınavlarda her soru için 5 puan aldığınızı düşünerek alabileceğiniz notu hesaplayabilirsiniz. AÖF sınav sonuçları için 25 ve 26 ocak 2014 tarihlerinde yapılan Güz dönemi dönem sonu sınavları açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşılacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ