AÖF Sınav Yerleri Öğren

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

AÖF okuyan öğrenciler için sınav heyecanı bu yılda başlıyor. 14-15 Aralık 2013 tarihlerinde yapılacak olan vize sınavları için sınav yerleri kısa süre içerisinde belirlenecek. Henüz sınav yerleri belli olmamış. Makalemizin devamında vize yani Güz Dönemi ara sınavına nerede gireceğinizi, ara sınav için sınav yerlerinizi nasıl öğreneceğinizi bulabilirsiniz.
AÖF Sınav Yerleri
14 aralık 2013 ve 15 aralık 2013 tarihlerinde yapılacak Açıköğretim Güz dönemi vize sınavları için ogrenci.anadolu.edu.tr adresine giriş yaparak sınav yerlerini öğrenebilirsiniz. Hangi derse hangi okula saat kaçta sınava gireceğinizi görebilirsiniz. Bunun için TC kimlik numarası ve AÖF şifrenizle birlikte Açıköğretim bilgi sistemine giriş yapmanız ve kendinize ait bilgileri içeren sayfanıza ulaşmanız gerekecek. Ayrıca sınav giriş belgesi yerine geçen bu sayfayı yazıcıdan çıkararak sınav tarihinde kullanabilirsiniz.
aof-sinav-yerleri-ogren-2013
Sınav Yeri Değiştirilebilinir mi?
Sınava girecekken farklı bir şehirde olabilirsiniz. 14-15 aralık 2013 tarihinde farklı bir yerde sınava girmek istiyorsanız, hemen AÖF TC kimlik numarası ve şifrenizle sınav yeri değişiklik talebini yapmalısınız. Sınava 1 ay kala sınav yerinizi değiştiremeyeceksiniz. Başvuların bitmesiyle birlikte artık belirlenen yerde AÖF sınavına girmeniz gerekecek.
AÖF Güz Dönem, Final Sınav Tarihleri
Açıköğretim Fakültesi AÖF‘te bu yıl 14 ve 15 Aralık 2013 tarihinde Güz Dönemi ara sınavı yani ilk vize sınavı gerçekleşecek. Sonrasında Güz dönemi dönem sonu sınavı yani final sınavı 25 ve 26 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleşerek ilk dönem sona erecek. 2. Dönem sınavları ise ilk olarak 26 ve 27 Nisan 2014 tarihlerinde Bahar Dönemi ara sınavları yani vize sınavları yapılacak. 2. dönem final sınavı yani Bahar dönemi dönem sonu sınavı ise 7 ve 8 haziran 2014 tarihlerinde yapılarak 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı tamamlanmış olacak. Tek ders sınavı ise Eylül ayında yapılacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ