Arda Turan Galatasaraya Geri mi Dönüyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray Arda Turan’ı geri mi çağırıyor. Arda Turan Galatasaray’a dönecek mi? Bugünün en önemli spor haberlerinden biri olan Arda Turan transferi gerçekleşecek mi? merakla beklenen sorular arasında yer alıyor. Arda Turan’ın kardeşinden gelen Tweet’te herkesi şaşırttı. 2 yıl önce Atletico Madrid’e transfer olan Arda Turan 2 yıllık muhteşem performansın ardından Galatasaray’a gelebilir söylentileri dolaşmaya başladı.
Arda Turan Galatasaraya Geri mi Dönüyor?
Şampiyonlar liginde Çeyrek final oynayan ve Ligde 19. Şampiyonluğunu yaşamaya hazırlanırken, Fatih Terim’i takımda tutmak isteye Yönetim, Fatih Terim’e şampiyonluk hediyesi olarak Arda Turan’ı geri getirmek istediğini açıkladı. Galatasaray’dan Atletico Madrid’e İspanya ligine tranfer olan Arda turan için 12 milyon Euro bonservis bedeli için anlaşılmıştı. Ancak, Atletico Madrid 4 milyon Euro’yu ödeyebilmiş ve kalan 8 milyon Euro’yu henüz ödeyememişti. Mali sıkıntıda olan Atletico Madrid için Galatasaray teklif götürdü. Söylentilere göre yönetim alacağı olan 8 milyon Euro yerine Arda Turan’ı geri vermelerini istedi. Atletico Madrid ise bu teklifi kabul etmiyor. 24 milyon euro bonservis bedeli olduğu söylenen Arda Turan için teklif kabul edilmesede, Arda Turan’ın eski takımı Galatasaray’a gelmek istediğini öğrenen Atletico Madrid’li yöneticiler oyuncunun kalması durumunda kötü performans sergileme endişesi sardı. Sakatlıktan yeni yeni kurtulmaya başlayan Arda Turan için durumun ne olacağı belirsizliğini korurken Atletico Madrid’in teklifi kabul etmesi yada ikna olması durumunda Arda Turan’ın gelmesi için can atan Galatasaray’lılar eski oyuncunun gelmesini istiyor.
arda-turan-galatasaraya-geri-mi-donuyor
Arda Turan Yeni Saç Stili
Atletico Madrid’de oynayan Arda Turan’ın kardeşide attığı tweetle abisinin yuvaya gelmesi gerektiğini ve bunu candan istediğini söyleyen mesajıyla tüm Galatasaray’lıları heyecanlandırdı. Atletico Madrid oyuncusu Arda Turan’ın şampiyonluk halinde ve Atletico Madrid’in bırakması durumunda geleceğine kesin gözüyle bakılsada Fatih Terim’in bu konuda ne istediğini henüz bilinmiyor. Zira Arda Turan’ın transferinden sonra yerine alınan Ambarat’ta aynı mevkilerde gayet başarılı oynayabiliyor. Arda Turan’ın yeni saç stili ve sakllarıda espri konusu oldu. Kardeşi tarafından Gurbet zor, Saçlarıda bir eğlence… diyerek abisinin stiline esprili bir göndermede bulundu. Kısacası Atletico Madrid oyuncusu Arda Turan’ın tekrar Galatasaray’a dönmesi herkes tarafından isteniyor. Geriye sadece Fatih Terim ve Atletico Madrid’in istemesi kalıyor. Önümüzdeki aylarda durumun netleşeceği ve Arda Turan’ın eski takımı Galatasaray’a gelip gelmeyeceği kesinleşecektir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ