Arda Turan Hükümet Kadın 2 Filminde Rol Aldı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hükümet Kadın 2 filmi vizyona girdikten sonra izleyenleri ufak bir sürpriz bekliyordu. Dünyaca ünlü Türk futbolcu Arda Turan Hükümet Kadın 2 filminde ufak bir rolde yer aldı. Çekimler sırasında oldukça keyifli dakikalarda yaşayan Arda Turan ve film ekibi, Arda Turan’ın yer aldığı kısa sahneyi çekerek filmde yer almasını sağladı. Hükümet Kadın 2 filminde rol alan Arda Turan ilk kez bir sinema filminde oynadı.
Arda Turan Hükümet Kadın 2 Filminde Rol Aldı mı?
Atletico Madrid takımında oynayan milli futbolcu Arda Turan sevenlerini Hükümet Kadın 2 filminde de yalnız bırakmadı. Hükümet Kadın 2 filminde oynayan Arda Turan filmde sokakta arkadaşlarıyla top oynayan bir Mardin’liyi canlandırdı. Hükümet Kadın 2 filminde seçim arefesinde seçimi kazanmak isteyen Madrid valisinin oğlu sokakta top oynayan gençlerin oyunu almak için konuşma yapmaya gelir. Arda Turan ise sokakta arkadaşlarıyla top oynamaktadır. Kaleler ise taştan ve güneşli bir havada gündüz maç yapan gençlerin arasında Arda Turan gol attıktan hemen sonra Valinin oğlu gelir. Bu sırada Arda Turan ile ufak bir diyalog yaşandıktan sonra Arda Turan yaklaşık 1 dakika içerisinde sinema ekranından ayrılır.
arda-turan-hukumet-kadin-2-filminde-rol-aldi-mi
Hükümet Kadın 2 Filmi Arda Turan
Ufak bir role sahip olmasına rağmen Hükümet Kadın 2 filminde Demet Akbağ’ı kırmayarak filmde rol alan Arda Turan hem sevenlerine Hükümet Kadın 2 filminde ufak bir sürpriz hazırlamış oldu, hemde Hükümet Kadın 2 filmde rol aldığı için filme olan ilgiyi arttırdı. Arda Turan 3 adam programına katılan Demet Akbağ’la birlikte telefondan programa kısa süreliğine katılarak Hükümet Kadın 2 filminde oynamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Hükümet Kadın 2 filminde rol alan Arda Turan, Demet Akbağ için “Demet abla böyle bir fırsat verdiği için teşekkür ederim. Çok keyif aldım” derken, Demet Akbağ’da Arda Turan’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
Hükümet Kadın 2 Filmi Arda Turan

 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ