Arda Turan ve Sinem Kobal Evlenmeyecek mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Uzun süredir birlikte olan Arda Turan ve Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde evlilik tarihlerini açıklamıştı. Fakat, evliliklerini yine ertelemek zorunda kalan çift dedikodulara neden oldu. Arda Turan ve Sinem Kobal’ın nikah tarihini ertelemesi, yine çift arasında sorun mu yaşanıyor? sorularını akıllara getirdi. Ancak, Arda Turan ve Sinem Kobal nikah ertelemelerinin nedenini açıkladılar.
Arda Turan ve Sinem Kobal Neden Evlenmiyor?
Defalarca evlenme kararı alan ve birçok kez evlenme tarihlerini erteleyen Arda Turan ve Sinem Kobal yine evliliklerini erteledi. 26 aralıkta yapılması beklenen nikahlarını erteleyen çift için “Bunlar evlenmez” söylentileri dolaşmaya başladı. Bunun üzerine Arda Turan ve Sinem Kobal’ın neden evlilik tarihlerini tekrar erteledikleri öğrenildi. Sinem Kobal evlilik tarihlerini ertelemelerinin nedeni olarak bir süredir kanser tedavisi yören teyzesinin yeni vefat etmesi üzerine evliliklerini ertelediklerini belirtti.
arda-turan-sinem-kobal-evlenmeyecek-mi
Arda Sinem Ne Zaman Evlenecek?
Evlilik tarihlerini birkaç hafta önce açıklayan ve 25 aralık 2013 tarihi olarak belirten Arda Turan ve Sinem Kobal evliliklerini ertediklerini belirtti. Teyzesinin ölümü nedeniyle evlilik tarihlerini ertlediklerini bildirdi. Arda Sinem ne zaman evlenecek sorusunun net cevabı bulunmamakla birlikte 25 kasım 2013 tarihinde yapılması planlana evliliklerini ertelediklerini bildirdiği ve yeni evlilik tarihlerinin yaz aylarında olabileceği konuşuluyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ