Arda Turan Yeni Hali – Yeni Stili

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray alt yapısından yetişerek kendisini kanıtlayan ve Milli takımda oynamayı başaran Arda Turan hemen ardından Atletico Madrid ile sözleşme imzalamış ve İspanya’da futbol oynamaya başlamıştı. Bu dönemde birçok kez stil değiştiren Arda Turan, saç uzatmak, sakal bırakmak, gözlük takmak vb. şekillerde sürekli olarak stilini değiştirdi. Arda Turan yeni haliyle hayranlarını arttırmayıda başarıyor.
Arda Turan Yeni Hali
Real Madrid maçı için İspanya’ya giden Galatasaray kafilesini karşılayan Arda Turan eski takım arkadaşlarıyla yemek yedi. Tüm takım arkadaşlarını ve teknik direktör manciniyi selamlayan Arda Turan yeni haliylede şaşırttı. Geçtiğimiz sezon sonunda saçını tekrar kestirerek kirli sakal bırakan Arda Turan, şimdide farklı stillerde gözlükler takarak yeni bir imaj oluşturuyor. Takım arkadaşlarına başarı dileklerinde bulunan Arda Turan bir süre sonra gözlüklerini çıkardı. Arda Turan, takım arkadaşlarının Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Real Madrid ile yapacakları maç öncesinde onları motive etmek ve başarı dileklerini iletmek için bir araya geldi.
arda-turan-yeni-stili-yeni-hali
Arda Turan Yeni Stili
Sürekli stil değiştiren Arda Turan uzun bir süre Atletico Madrid formasıyla top koştururken, uzun ve dağınık saçlarla devam etti. Sonrasında kirli sakalda bırakan Arda Turan kısa sürede büyük bir değişim yaşadı. Kısa saçlı, sıfır sakallarıyla tanıdığımız Arda Turan Atletico Madrid takımın oynamaya başladıktan sonra uzun dağınık saçları ve kirli sakalıyla tanındı. Sonrasında ise sezon sonunda saçlarını kestirerek, tekrar kısa saç ve kirli sakal stiline döndü. Takım elbisesi ve ilginç gözlük tercihleriyle Arda Turan’ın yeni halini gören arkadaşlarıda şaşkınlığını gizleyemedi. Evlilik hazırlıklarında olan Arda Turan’ın önümüzdeki haftalarda yeni stillerde görürseniz şaşırmayın. Başarılı futbolcu İspanya’nın havasını içine çektikten sonra sürekli imajını yeniliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ