Askerlik Kısaldı Askerlik Şubelerinde Kuyruk Oluştu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Askerlik süresinin 15 aydan 12 aya indirilmesiyle birlikte Askerlik şubelerinin önünde kuyruklar oluştu. Askerlik şubelerine giderek en kısa sürede askerliğini tamamlamak isteyenler, askerliğin kısalmasıyla ilgili olarak mutlu olduklarını dile getirdi. 2013 yılının Kasım celp döneminde asker olmak isteyenler askerlik şubelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Askerliğin kısalacağını duyan birçok kişi ise biran önce askerliğini yapmak için başvuruda bulundu.
Askerlik Şubelerinde Kuyruk Oluştu
Askerlik süresinin kısalmasıyla birlikte askerlik ocak 2014’ten itibaren 12 ay olacak. Uzun dönem askerlik yapacak olanlar hemen askerlik yapıp bunu değerlendirmek istiyor. Özellikle askerliğini erteleyen yada bekleyenler bir an önce askerliğini bitirmek için kasım 2013 celp dönemi için başvuruda bulundu. Fakat, genellikle bir sonraki celp dönemine kalacak olan asker adayları askerliğin kısalmasını fırsat bildi.
askerlik-kisaldi-askerlik-subelerinde-kuyruk-olustu
Askerlik Kısaldı Herkes Askerlik için Başvurdu
Askerliğini yapmak üzere başvuran asker adaylarına sorulan sorularda farklı cevaplar alındı. Askerliğin kısalmasıyla ilgili olarak bazıları 12 ay yada 15 ayın fark etmediğini söyledi. Bazıları ise vatan görevini severek yaptığını uzun olmasının sıkıntı yaratmayacağını belirtti. Bazıları ise 3 ayın uzun bir süre olduğu ve askerliğin 15 aydan 12 aya indirilmesini gayet olumlu karşılağını söyledi. Kısacası Askerlik şubesi önünde birçok kişi heyecanla askerliğin kısalmasıyla birlikte askerlik şubeleri önünde farklı nednelerle kuyruk oluşturmuş durumda. Önümüzdeki günlerde bu kuyrukların azalması beklensede, birkaç celp döneminin yoğun olacağıda ortada.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ