Aşkın Uzun Sürmesi için Neler Yapılmalıdır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yeni bir ilişkiye başladığımızda yaptığımız birçok hata aşkın kısa süreli olmasına neden oluyor. Karşı taraf sizi terkediyor olabilir, fakat bu onun sizi sevmediğinden dolayı olmayabilir. Bundan ziyade ilgisizlik, aşırı ilgi, kıskançlık yada az kıskanma gibi sorunlar aşkın kısa süreli olmasına ve tarafların birbirinden memnun olmadığı içini iplerin kopmasına neden olmaktadır. Genellikle bu durum kızlarda olsada, erkekler içinde aynı durum çoğu zaman olabilmektedir. Bu durum cinsiyetten çok yanlış hamlelerin sebebiyet vermesidir.
Aşırı İlgi Göstermek
Kadınlar ilgiden hoşlanır. Erkeklerde ilgisiz kalmayı istemez. Burdaki fark şu, erkek kadına yeteri kadar ilgi göstermeli, kadın ise erkeğini sanki hiç yokmuş yada önemsiz biriymiş gibi hissettirmeyecek kadar ilgi göstermelidir. Kadın ve erkekler aşırı ilgi gösterildiğinde baskı yada egonun tavan yapmasına neden olabilmektedir. Bu yüzden kendinizi frenlemek zorundasınız. Kısacası ilgi gösterin, fakat abartıya kaçmayın. Bu aradaki orantıyı ayarlamak ilişkinin uzun sürmesi için ilk kuraldır.
Aşırı Kıskanç Olmayın
Kıskançlık her ilişkide olması gerekir. Eğer çiftler birbirini kıskanmıyorsa, gerçekten sevgi yoktur yada kaybetmek korkusu yoktur. Kıskançlık dereceside ilişkinin uzun sürmesi için önemlidir. Partneriniz kıskanılmaktan hoşlanıyorsa, onu kıskandığınızı gösterin. Ancak, bunu abartırsanız onu sıkabileceğiniz gibi sizin onsuz yapamayacağınızı düşünerek hareket edebilir. Kısacası aşırı kıskançlık her türlü aşkın bitmesine neden olmaktadır.
askin-uzun-surmesi-icin-ne-yapilmalidir
Çantada Keklik Olmayın
Bu durum hem erkekler hemde bayanlar için geçerli olduğu gibi özellikle yeni başlayan ilişkilerde çok fazla istekli davranmamak gerekir. Karşınızdaki kişiye değer verebilirsiniz. Ancak, bu değer onun verdiği değeri çok geride bırakacak kadar olmamalıdır. Herşey karşılıklı ve dengeli devam etmelidir. ilerleyen zamanlar onunda size verdiği değer arttıkça sizde arttırabilirsiniz. Ancak, başlangıçta ona vazgeçilmez olduğu gösterirseniz, çantada keklik olduğunu düşünecek ve ilk sizden vazgeçecektir. “Nasıl olsa beni seviyor, dön diye yalvaracak. Biraz burnu sürtsün.” diyerek sizin ona yalvarmanızı bekleyecek ve ufak şeylerden sorunlar çıkarakcaktır.
Kaba Davranmayın
Kaba davranışlar genellikle erkekler tarafından yapılsada, bayanlarda zaman zaman dozu kaçırabilmektedir. Özellikle yeni bir aşka başlıyorsanız, söylemlerinize dikkat etmeli ve kibar olmalısınız. Zamanla sevgilinizden size tepki gelmesede, bir süre sonra sizden soğudunu görebilirsiniz.
Sevgilinizin Çevresine İyi Davranın
Yine cinsiyet fark etmeksizin, sevgilinizin ailesi, en yakın arkadaşları ve sevdiği her türlü canlıya iyi davranmalısınız. Aşkınızın uzun sürmesi için onun sevdiklerine en azından saygı göstermelisiniz. Özellikle ailesine verdiğiniz değere önem verecektir. Bu zaman zaman hayvan besleyen sevgililer içinde geçerlidir. Köpek besleyen bir sevgiliniz varsa ve köpeğine çok değer veriyorsa, sizinde en azından buna saygı göstermeniz onu mutlu edecektir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ