Avrasya Maratonu 2013 Ne Zaman?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Her yıl yenisi düzenlenen Avrasya Maratonu’nun bu yılda 35. si düzenlenecek. Avrasya Maratonu için kayıtlar devam ediyor. 15 km koşu için kayıt olabilir ve yarışmacı numaranızı alabilirsiniz. İstanbullar için olmazsa olmazlar arasına giren Avrasya Maratonu tüm dünyanın bildiği bir organizasyon haline geldi. 35. Avrasya Maratonu Vodafone sponsorluğunda yine İstanbul’da gerçekleşecek.
Avrasya Maratonu 2013 Ne Zaman?
Bu yıl Avrasya Maratonu 17 kasım 2013 tarihinde saat 09:00’da başlayacak. Halk koşusu olarak bilinen Avrasya Maratununda yine önemli koşucular yarışarak ödülü kazanmaya çalışırken, halkımızda yürüyüş yaparak güzel bir gün geçirecek. Özellikle köprüden karşıya geçerken oluşan manzara ve pazar gününü eğlenceli bir hale getirmek isteyenler için Avrasya Maratonu 17 kasım 2013 tarihinde yapılacak.
avrasya-maratonu-2013-ne-zaman
Avrasya Maratonuna Kayıt Olmak
Organizasyon İstanbul’lular ve tüm Türkiye için gelenek haline gelmiş bir organizasyon. Bu yüzden zaman zaman TV ekranlarındanda canlı olarak yayınlanacak. Köprüden geçiş sırasında köprünün sallanması yada titreşim oluşmasından dolayı paniğe kapılmamak gerektiğini belirten uzmanlar, köprüde oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı önlemler alınması gerektiğini belirtti. Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu NTV başta olmak üzere birçok kanaldan zaman zaman canlı olarak yayınlanacak. Sizde bu muhteşem organizasyona katılmak istiyorsanız biran önce kayıt olarak yarışma numaranızı almalısınız. Avrasya Maratonu bu yıl 17 kasım 2013 tarihinde saat 09:00’da başlayacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ