Baba, Ehliyetsiz Kaza Yapan Oğlunu Haklı Çıkarmaya Çalıştı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Manavgat çevre yolunda oğlu motosikletiyle kaza yaparak yaralanan baba, oğlunu haklı çıkarabilmek için olay yerinden telefonuyla canlı yayın yaptı.
Baba, yayında oğluna arkadan çarpan otomobilin sürücüsünün aracı bırakıp kaçtığını, motosikletlerin diğer sürücüler tarafından dikkate alınmadığını söyledi ancak kazanın motosiklet sürücüsünün otomobile arkadan çarpması sonucu meydana geldiği, kaza yapan motosiklet sürücüsünün yakınlarının saldırması nedeniyle otomobil sürücüsünün polise sığındığı belirlendi. Oğlunun yaralanmasına sebep olan sürücünün trafik ekip aracında olduğunu öğrenince hararetle üzerine yürüyen baba, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.Otomobile arka sağ çamurluk ve teker bölümünden çarptıktan sonra yaklaşık 20 metre asfaltta sürüklenen motosikletin sürücüsü başındaki kaskın sağlamlığı sayesinde sadece ayağından yaralandı.
OLAY YERİNDEN CANLI YAYIN YAPTI
Manavgat Sorgun-Otogar köprülü kavşak yan yolda motosikletin otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken kazanın ardından yaşananlar kazanın önüne geçti. Kazanın meydana geldiği yere gelen basın mensupları olay yerinde kaza yapan motosiklet, yaralı motosiklet sürücüsü ve elindeki cep telefonuyla hararetli bir şekilde konuşarak canlı yayın yapmakta olan ve kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün babası olduğu belirlenen İsmail Kolancı ile karşılaştı.

Kaza yapan oğlunu haklı çıkarabilmek için olay yerinden canlı yayın yapan babasının savunması pes dedirtti
“AVRUPA’DA BU KADAR KOLAY EHLİYET ALINAMIYOR”
Basın mensuplarının çekim yaptığını görünce canlı yayına ara veren İsmail Kolancı, oğlunun üzerinde motosiklet kullanmak için tüm ekipmanlarının olduğuna dikkat çekerek “Otomobil yolunda giden motosiklete arkadan çarpmış. Çarptıktan sonra da yerde yatan motosikletlinin yaşayıp yaşamadığına bile bakmadan aracını bırakarak kaçıp gitmiş. Diyebileceğim tek şey şu, bu ehliyet kursları var ya gerçekten adam gibi eğitim vermeyi öğrenmeli. Çünkü sürücü kursları dahi halen yeterliliğe sahip değiller. Avrupa da bu kadar kolay ehliyet alınamıyor. Bu kadar kolay dağıtılmıyor bu ehliyetler. Önemli olan burada benim oğlum değil, Türkiye’de motosikletlere karşı bir saygısızlık var, bir vurdumduymazlık var. Bırakın motosikleti yaya kaldırımından, yaya geçidinden geçmeye çalışan yayaya dahi yol vermeyi beceremeyen bir milletiz. Bununda tek sebebi cahillik başka hiçbir şey değil” dedi.
“ARACI BIRAKIP KAÇIYOR”
Oğlunun motosikletle Side istikametinden geldiğini belirten Kolancı “Zaten izlerden de belli. Hemen şurada arkadan çarpıyor, ben o sırada kavşaktan çıkıyordum, arka tarafta otoparktaydım. Sadece sesi duydum, 25-30 saniye sürdü buraya gelmem. Arkadan çarpmak suretiyle vurduğu gibi oğlumu buraya kadar fırlatıyor ve aracı bırakıp kaçıyor” dedi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ