Bade İşçil'den Dizi Hakkında Açıklama

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kuzey Güney Dizisinde kardeşlerden Güney’in peşinde koşan ve onu tavlamak için elinden geleni yapan Banu karakterini canlandıran Bade İşçil’den dizide oynamayı neden kabul ettiniz sorusuna ilginç bir yanıt geldi.
Kuzey Güney dizisinin güzel oyuncusu Bade İşçil ile yapılan ropörtajda Banu karakterini oynamayı neden  kabul ettiniz? Neden Kuzey Güney dizisi projesinde var olmak istediniz? sorusuna “O varsa tamam dedim” diye yanıt verdi.

Dizide oynamasının Kıvanç Tatlıtuğ olduğu anlaşılan güzel yıldız İşçil’e Kıvanç Tatlıtuğ dizide oynadığı için mi kabul ettiniz? sorusuna ise üstü kapalı şekilde evet dedi. Kıvanç’tan çok kuzey karakterine hayran kaldığını ve bu yüzden dizide oynamayı seçtiğini söyleyen güzel yıldız, anlaşılan Kıvanç Tatlıtuğun canlandırdığı Kuzey karakterine aşık olmuş durumda.
Kuzey Güney dizisiyle ününe ün katan güzel yıldız Bade İşçil son günlerde birçok dergi ve afişlerin kapaklarında yer almakta. Kendini diziyle birlikte daha fazla ön plana çıkararak özelliklerini ortaya koyabilme şansı yakalayan Kuzey Güney dizisinin Banu’sunu önümüzdeki günlerde parlak günler bekliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ