Bankaların Emeklilere Ödediği Promosyon Tutarı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bankalardan emekli maaşlarına promosyon ödemesini isteyen hükümet başarılı olmamıştı. Ancak, bankalar ilk kez emekli maaşını kendi bankasından alan yada ilgili bankaya taşıyan müşterilerine bir seferlik olmak üzere promosyon veriyor. Tüm bankalarda olmayan promosyon uygulamasının bankalar için emekli maaşlarını cezbediciliği olduğunu söylemek mümkün.
Emekliler Ne Kadar Promosyon Alacak?
Emekli maaşlarını kendi bankaların almalarını isteyen bankaların yaptığı kampanya ve promosyon ödemelerini emeklilerde yakından takip ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu emekliler için her ay 10 milyar emekli maaş ödüyor. Özel bankalara ödediği bu tutarı emeklilerin çoğunluğu ilk 3 gün içinde parasını bankadan çekiyor. Fakat, parasını çekmeyen yada daha geç çeken emekliler bile bankalar için yeterince kar getiriyor. Ayrıca her emekli kredi kartı, kredi çekme vb. işlemlerini genellikle maaş aldığı bankadan gerçekleştirdiği için emeklilere promosyon ödemesi yaparak maaşlarını kendilerinden almak isteyen bankalar bulunuyor. İşte bu bankalar ve ödedikleri promosyon tutarları;
bankalarin-emeklilere-odedigi-promosyon-tutari
Emeklilere Promosyon Ödeyen Bankalar
Maaşını PTT’den almayı kabul edenlere emekli maaşları kapıya kadar getiriliyor. Bu kampanya ile PTT emeklilerin maaşlarını kendilerinden almaları istiyor.
Finansbank en az 24 ay boyunca bankalarında kalacağını tahattüt eden ve en az 500 TL maaşı olan emeklilere 200 TL hediye veriyor. Hoşgeldin hediyesini alan müşterilerinin 24 boyunca hesaplarının bankadan ayırmamaları gerekiyor.
İş bankası emekli maaşlarını kendisinden alacak emekliler için kredi kartının 2. taksitinde 25 TL puan yüklüyor.
Teb bankası, emekli maaşlarını bankalarına taşıyan müşterilerine tam 400 TL puan yüklüyor.
İlerleyen günlerde bankaların emeklilere ödediği promosyon tutarının rekabet nedeniyle artması bekleniyor. Diğer bankalarında bu rekabete girmesi durumunda yine karlı çıkan emekliler olacak gibi görünüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ