Baskılı Poşet Nerden Temin Edilir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

İstanbul’da 2000 yılından itibaren baskılı poşet ve plastik poşet imalatı gerçekleştiren eprati küçük bir atölye olarak faaliyete başlamış ancak kısa bir süre içerisinde sektörde kazandığı itibar sayesinde istikrarlı büyümesini gerçekleştirmiştir. Bugün günde 7000 kilogram üretim gerçekleştiren eprati baskılı poşet ve plastik poşet imalatı yaptığı gibi ambalaj sektöründe en çok tercih edilen marka haline gelmiştir.
Taşıma ve daha birçok işlemde müşterilerinin memnuniyetini kazanmak üzere çalışmalarını sürdüren firma kalifiye eleman potansiyeliyle de aksama ve kalitede farklılaşma olmadan çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Baskılı poşet ve plastik poşet yanında ambalaj sektöründe ihtiyaç duyulan tüm ürünleri kullanıcısına sağlayan eprati globalleşen dünyada gıda, tekstil, temizlik, mağazacılık ve endüstriyel ticari ambalaj ürünlerini müşterilerine sunmaktadır. poşet ve baskılı poşet olmak üzere tüm ambalaj çeşitlerinde çeşitliliği sağlayan ve poşet türlerinden her türlüsünü her sektör için hazırlayan bu firma fırın ürünleri ile ve mutfakta harikalar yaratmaktadır.

Poşet sektöründe kasa ve kolay çöp poşeti, hamburger sandviç paketi, et taşıma poşeti, buz poşeti, karpuz taşıma poşeti, dondurma poşeti ve daha birçok poşet türünü kullanıcısına sağlayan Eprati uygun poşet fiyatları ve birbirinden farklı baskılı poşet çeşitleri ile hizmet vermektedir. Sizler de bireysel ya da kurumsal olarak baskılı poşet ve plastik poşet ürünlerini tercih ediyorsanız doğa dostu ürünleri ile bu firma sizlerin tercihi olmalıdır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ