Bayan Şort Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yaz aylarında ve mevsim geçişlerinde tercih edebileceğiniz bayan şort modelleri; tüm renk ve bedenler ile satışa sunulmaktadır. Özel gece kombinleriniz, gündüz ve gündelik kombinleriniz bayan şort modelleri ile hem rahat hem de şıklığın simgesi olabilme fırsatı ile sizlere sunuluyor. Uzun salaş hırkalar ile tercih edeceğiniz kot şort modellerinizi, sandaletler ile birleştirir iseniz; yaz akşamlarının en şık bayanları içerisinde yer alabilirsiniz.
Bayan Şort Modelleri
Bayan şort modelleri; keten, kot, kumaş, deri benzeri hammaddeler ile üretilmektedir. Ve aynı zamanda şort modellerinin bir kısmı mini, bir kısmı diz üstü, bir kısmı düz hizası bir kısmı ise bilek üstü şeklinde tercihinize sunulur. Şort modellerinin renk bakımından genel olarak açık tonları içerisinde barındırdığını da eklemiş olalım.

Deniz Butik Teslimat
www.denizbutik.com adresinden satın alacağınız her baya şort modeli; kargoya teslim edilene ve kargonun adresinize ulaşma zamanına kadar deniz butik güvencesi altında olur. Eğer online deniz butik alışverişinizi daha önce hiç yapmadı iseniz; yeni üye kısmına tıklayabilir ve ardından seçtiğiniz ürünlerinizi sepetinizde toplayabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ