Bayramdan Önce Maaşlar Verilecek mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Memur ve emeklikler için maaşların bayramdan önce verilmesi her yıl olduğu gibi bu yılda gündeme geldi. Bayrama denk gelen maaşları almakta zorlanan maaşlarını Postahaneden alanlar ise maaşlarını bayramdan sonra almak zorunda kalıyor ve bayramı ekonomik sıkıntı içerisinde geçirebiliyordu. Bayramdan önce maaşların verilip verilmeyeceği ile ilgili açıklama ise sonunda geldi.
Bayramdan Önce Maaşlar Verilecek mi?
Bakan Çelik Memur ve Emeklilere Kurban Bayramından önce maaşların verileceği ve maaşların 11 ekim 2013 cuma günü ödeneceğini açıkladı. Memur ve emeklileri kapsayan maaşların bayramdan önce verilmesi durumu sayesinde memur ve emekliler kurban bayramında kurbanlıklarını alabilecekleri gibi aileleriyle maddi sıkıntı çekmeden güzel bir bayram geçirebilecek.
bayramdan-once-maaslar-verilecek-mi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bayramdan önce maaşların verileceğini belirtirken maaşlarını alacak olanlarıda uyarmayı ihmal etmedi. Bayramda tüm maaşını harcayan ve ay sonunu getirmekte zorlanan memur ve emeklilerin maaşlarını erken alırken bunu unutmamaları gerektiğini ve diğer maaş gününe kadar uzun bir sürenin olduğunu unutmamalarını tavsiye etti.
14 Ekim 2013 Pazartesi Postane Açık mı?
Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte Postane ve bankalar 12 ekim cumartesiyle birlikte kapanacak ve 21 ekim 2013 tarihine kadar açılmayacak. 21 ekim 2013 pazartesi günü postane ve bankalar açık olacağından maaş çekme, para transfer ve benzeri işlemlerinizi halledebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ