Bedelli Askerlik Çıkacak mı? Kısa Dönem Askerlik Kısalır mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sıkça sorulan sorulardan bir tanesi de bedelli askerliğin çıkıp çıkmayacağı! Uzun süredir askıda olan ve sürekli seçim öncesi gündeme getirilen bedelli askerlik bu kez gerçek anlamda kulislerde konuşulmaya başlanmış durumda ve yakın zamanda çıkacağı müjdesini de verebiliriz. Fiyat konusunda herhangi bir netlik yok ancak birçok kişi 15.000 ve 20.000 gibi rakamlara onay verdiğini söylüyor.
Bedelli Askerlik Çıkacak mı?
Çevremde bedelli olarak yapmak isteyen ve ülke genelinde de aynı şekilde askerliği bedelli olarak yapmak isteyen milyonlarca genç var ve bu sayede devletin hazinesinde yüklü miktarda gireceğini belirtmek gerekiyor. Bedeli askerlik ile birlikte şubeye giderek işlemlerinizi tamamlıyor ve ödemeyi yaptıktan sonra da normal hayatınıza devam edebiliyorsunuz.
askerlik-kisaliyor-mu-bedelli-ne-olacak
Kısa Dönem Askerlik Kısalır mı?
Kısa dönem askerlik kısalır mı sorusunun cevabını en az sizler kadar ben de merak ediyorum ve üniversite mezunlarının da bu konuda ayrıcalıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Eğitim hayatından sonra bir iş kurmak yerine askerliği aradan çıkarmayı kara kara düşünen bir nesil karşımıza çıkıyor ancak ne yazık ki kısa dönemin süre olarak daha da kısalması gibi bir durum henüz söz konusu değil! 6 ay gibi bir süre izinsiz olduğu takdirde 5 ay diyelim, yine de çok uzun bir süre ve hayattan gereksiz yere çalan bir süre ancak vatani görev diyerek yapmak zorundayız ve bu yüzden bedelli fırsatını değerlendirmek gerekiyor düşüncesine sahibim.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ